Stofzuigen

De stofzuiger is een schoonmaakhulpje dat niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven. We stofzuigen regelmatig om het huis gemakkelijk schoon te houden en een prettige leefsfeer te creëren. Door het grote aanbod stofzuigers en stofzuigeraccessoires is er voor elk huishouden wel een geschikt hulpje te vinden.
Met ons uitgebreide assortiment is Handyman het adres voor stofzuigen in Nederland!

 

Stofzuiger met een glimlach

Bij Handyman kun je ook terecht voor stofzuigers. Zo vind hier de bekende vrolijke stofzuigers Henry en Hetty van Numatic zorgen dat stofzuigen een stuk leuker wordt. Deze stofzuigers zien er klein en schattig uit, maar het zijn echte krachtpatsers. De stofzuigers zijn uitgerust met twee standen (600-1200W), zodat zowel een eenvoudige klusje als het echte zware werk geen probleem is. Bovendien kom je met de lange kabel van 12,5 meter gemakkelijk overal bij en heb je wel een werkbereik van 27 meter. Kortom, met Henry en Hetty begin jij lachend aan je schoonmaakklus!

 

De juiste stofzuigerzak voor elke stofzuiger

Bij Handyman heb je keuze uit 350 stofzuigerzakken, zowel originele stofzakken en voordelige huismerk stofzakken van meer dan 80 verschillende merken, zoals AEG, Bestron, Black & Decker, Bosch, Electrolux, FAM, Hoover, Kenwood, Miele, Moulinex, Nilfisk, Numatic, Philips, Rowenta, Samsung, Siemens en Tristar.
 

Nu 20% korting op het 2e pak stofzuigerzakken

 

Stofzuigeraccessoires: mix & match

Daarnaast is je stofzuiger makkelijk aan specifieke wensen aan te passen met ons uitgebreide assortiment stofzuigeraccessoires met stofzuigerslangen, stofzuigerbuizen, zuigmonden, handgrepen, wartels en stofzuigerfilters. Zo zijn er speciale stofzuigermonden- en borstels voor huisdieren, zodat haren en pluizen gemakkelijk kunnen worden opgezogen. Ook zijn er speciale (HEPA) stofzuigerfilters voor mensen met huisstof allergieën, waarbij de kleinste allergie-veroorzakende stofdeeltjes en allergenen worden opgevangen.

 

Met stofzuigeronderdelen de levensduur verlengen

Met onze stofzuigeronderdelen zorg je er bovendien zelf voor dat de levensduur van het apparaat makkelijk kan worden verlengd. Vaak wordt bij een mankement al snel een nieuw apparaat aangeschaft, terwijl in veel gevallen het probleem zelf op te lossen is.  Zo hebben we stofzuiger koolborstels, stofzuigersnoeren, stofzakhouder, zwenkwielen, accu's en overige stofzuigeronderdelen.
Je hoeft geen techneut te zijn om een nieuw onderdeel zelf te kunnen plaatsen. Mocht je er toch niet uitkomen dan geven wij je graag advies! Bij het vinden van het juiste onderdeel is het van belang dat je het merk en type van de stofzuiger noteert. Zo weet je zeker dat het onderdeel geschikt is voor je stofzuiger.