HG producten

HG producten; voor ieder probleem een oplossing

Ben je het vele boenen zonder resultaat zat? Neem dan een kijkje tussen de HG producten van Handyman. Met de producten van HG gaat schoonmaken, ontstoppen, ontkalken en zelfs het opruimen van ongedierte vanzelf! Van roestvlekken verwijderaar tot schimmelreiniger en van laminaatreiniger tot spray tegen kruipend ongedierte. Met deze brede keus aan HG artikelen kun je onder meer jouw keuken, vloer, apparaten, sanitair en auto in een handomdraai  verzorgen.

 

Meer dan 150 HG producten

Omdat ieder materiaal op een andere manier verzorgd moet worden heeft HG een zeer uitgebreid assortiment reinigingsproducten. Zo zijn alle onderhoudsmiddelen voor de vloer precies afgestemd op de vloersoort. Kies bijvoorbeeld voor een glansherstellende natuursteen reiniger om de glans terug te brengen op je marmeren vloer of een parketreiniger voor het onderhoud van je gelakte parketvloer. Bij Handyman vind je al meer dan 120 verschillende HG producten, en dit aantal wordt in de toekomst alleen maar groter. Zo vind je altijd precies wat je nodig hebt voor jouw schoonmaakprobleem!

 

HG reinigers bestellen?

Alle producten op deze pagina bestel je eenvoudig en snel in onze webshop. Je nieuwe HG schoonmaakproducten worden binnen 1 dag bij jou thuis afgeleverd, binnen 2 dagen in een Handyman winkel afgeleverd of binnen 1 dag bij een DHL afhaalpunt afgeleverd. Ook in onze winkels vind je steeds meer HG producten. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn sommige HG producten daarom direct af te halen bij een Handyman winkel in de buurt. Vragen? Neem gerust contact op met onze medewerkers, zij helpen je graag verder.

 

HG: voor ieder (schoonmaak)probleem een oplossing

De producten van HG zijn geschikt voor allerlei schoonmaakklussen in huis en in de tuin. Zo heeft HG antikalkmiddelen en schimmelreiniger voor het sanitair in de badkamer, reinigers voor alle soorten vloeren, onderhoudsmiddelen voor meubels en wasmiddel. Daarnaast verlost de producent je met handige oplossingen van ongedierte zoals bladluis, mieren, wespen, muizen en kruipend ongedierte.