Affiliate programma

Promoot Handyman.nl en verdien geld!

Verdien tot wel 10% commissie via de affiliate campagnes van Handyman.nl. Het enige dat je hoeft te doen is bezoekers op jouw site aan te moedigen Handyman.nl te bezoeken. Als zij vervolgens een bestelling plaatsen dan krijg je een beloning van 10% van het bedrag dat ze aan producten hebben besteed.

Bovendien kun je als partner van Handyman.nl nog beter op de hoogte blijven van trends en assortiment ontwikkelingen via regelmatige updates en persberichten.
 
Onze campagne bevat een breed scala aan banners, actiebanners, tekstlinks en een dagelijks geüpdate productfeed. Als partner van Handyman.nl heb je alle vrijheid hoe je Handyman promoot. Je kunt jouw bezoekers wijzen op handige producten, op interessante content, of wellicht maak je zelf een pagina met allerlei producten. Doordat de URL die je gebruikt een unieke code bevat weten we dat we de bezoekers aan jou te danken hebben.

Een campagne van Handyman loont!
Handyman is al sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten. Het brede assortiment bevat o.a. gadgets, toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.

Handyman heeft naast de webshop ook 60 fysieke winkels verspreid door Nederland, waar klanten bestellingen op kunnen halen & retourneren. De Handyman webshop heeft zeer goede USP’s waardoor dat deze een hoge conversie laat zien. Iedereen heeft wel eens een probleem dat door Handyman opgelost kan worden.

Meer dan 1 miljoen onderdelen
Vanuit een 5.000 m2 groot distributiecentrum vinden meer dan 1 miljoen verschillende onderdelen hun weg naar meer dan 60 Handyman-winkels of rechtstreeks naar de klanten.

Onderdeel van de Elka Pieterman Group
Handyman maakt deel uit van de Elka Pieterman Group, een internationaal georiënteerde groothandel met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Noorwegen, Polen, Tsjechië, Hongarije, Australië en China.

Succes van je campagne is dus gegarandeerd bij het plaatsen van een Handyman banner! Door de hoge conversie zal de plaatsing je zeker lonen.

Waarom kiezen voor een Handyman campagne?
Hieronder vind je diverse redenen waarom wij denken dat een campagne van Handyman meer sales (en dus meer omzet voor jou) oplevert t.o.v. campagnes van andere aanbieders:

 1. Ongecompliceerde en snelle verwerking van vergoedingen.
 2. Een Cookie tijd van 30 dagen.
 3. Een commissie van 10%. De orders variëren in waarde tussen €15,- t/m meer dan €1000,-!
 4. We bieden regelmatig extra acties, zoals tijdelijke commissieverhoging of winacties.
 5. Onze banners hebben een professionele uitstraling.
 6. Een productfeed is beschikbaar.

Voordelen voor de consument:

 1. Onze webshop heeft een zeer hoog conversiepercentage. Mocht het commissiepercentage lager zijn dan bij concurrenten, dan verdien je dit terug door het hogere aantal behaalde sales.
 2. Handyman heeft naast de webshop, ook 60 fysieke winkels verspreid door Nederland. Dit wekt vertrouwen bij klanten en resulteert in meer sales.
 3. Handyman is een zeer bekende retailer, een gerenommeerde partij. Handyman heeft een grote naamsbekendheid onder consumenten waardoor het doorklikpercentage hoog zal zijn.
 4. Orders die voor 20:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Dit is een pré op de meeste van de concurrenten (niche) en resulteert dus in meer sales.
 5. Consumenten kunnen de online bestelling gratis afhalen in één van de winkels, en natuurlijk daar ook retourneren; dit resulteert in meer sales.
 6. Diverse betaalmethoden. waaronder Acceptgiro & Paypal; dit resulteert wederom in meer sales.
 7. Handyman heeft een zeer groot assortiment aan artikelen (meer dan 1.000.000) van bekende- én huismerken. Consumenten vinden dus bijna altijd dat ene product dat ze zoeken. Daarnaast verschijnen er dagelijks nieuwe artikelen.

En natuurlijk plaats je ook een Handyman campagne omdat het een zeer aansprekende formule is, die echt een toegevoegde waarde biedt aan je website.

Wat is affiliate marketing?
Het principe is dat je beloond wordt voor het doorsturen van bezoekers van jouw website naar Handyman.nl. Je kunt hiermee tot 10% van het aankoopbedrag verdienen wanneer de doorgestuurde bezoekers iets bij ons kopen. Door in de URL waarmee je naar ons verwijst een speciale code op te nemen wordt dit automatisch gemeten en wordt je vanzelf uitbetaald. Er zit een onafhankelijk bureau tussen jou als adverteerder en ons als webshop. Zij zorgen dat alles goed gemeten wordt en de betaling goed verloopt. In hun systeem kun jij onze banners vinden, statistieken bekijken en een standaard URL omzetten naar een URL met jouw unieke code. Op de hoogte van de vergoedingen zit geen limiet.

Hoe werkt het?

 1. Ga naar TradeTracker en meld je aan.
 2. Je krijgt een e-mail met verdere instructies
 3. In het systeem van Tradetracker kun je onze banners of de productfeed downloaden en affiliate-URL's creeëren waarmee je Handyman.nl op jouw site kunt gaan promoten..
 4. In datzelfde systeem kun je uitgebreide rapportages vinden om je resultaten te analyseren en optimaliseren.

Waar vind ik jullie campagnes?
Lees meer over de campagnes en de voorwaarden op website van TradeTracker. Ben je nog niet aangesloten bij ons affiliatenetwerk? Dat kan eenvoudig via: aanmeldformulier Tradetracker.