AfterPay

Achteraf betalen met AfterPay

Wil je liever niet betalen voordat je jouw bestelling hebt ontvangen of komt het financieel even niet goed uit? Dan is AfterPay een goed alternatief. Deze manier van betalen lijkt het meest op de traditionele manier van winkelen. Je kiest een product en betaalt veilig achteraf via een digitale acceptgiro die je per e-mail ontvangt. Je betaalt dus pas wanneer je het product binnen hebt. 

Let op: bij deze betaalwijze maak je het bestelbedrag over aan AfterPay, en niet aan Handyman. Gebruik voor je betaling daarom niet het rekeningnummer dat je vind op de factuur bij onze bestelbevestiging, maar wacht de e-mail van AfterPay af.

 

Voordelen

√ Betaling ná ontvangst van je bestelling;

√ Je hebt 14 dagen de tijd om te betalen;

√ Geen wachtwoorden en/of creditcardgegevens nodig.

 

Nadelen

√ Transactiekosten: € 1,80 per transactie;

√ Bij te late betaling worden aanmaningskosten in rekening gebracht;

 

Zo werkt het

AfterPay voert voor Handyman het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Je kunt bij Handyman achteraf betalen tot een bedrag van € 150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

Voor meer informatie over deze betaalmethode verwijzen we je naar de website van AfterPay. Ook voor vragen over je betaling kun je contact opnemen met AfterPay.