Sortering

Oplaadbare batterijen van Duracell

6 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Denk je aan batterijen, dan denk je al gauw aan het Duracell konijn. Dit energieke konijntje staat symbool voor de batterijen van het merk: krachtig, energiek en met betrouwbare prestaties. En kies je voor oplaadbare batterijen, dan hoef je een hele tijd geen nieuwe exemplaren meer aan te schaffen! De producten die je op deze pagina vind kun je honderden keren opladen, zonder dat ze inboeten op kwaliteit. Dat maakt ze perfect voor toestellen die je vaak gebruikt of die veel energie verbruiken. 

De juiste batterij kiezen

Maak je graag foto’s met je fototoestel? Of hebben je kinderen speelgoed dat licht en geluid maakt? Dan weet je dat de batterijen die je voor deze apparaten gebruikt sneller leeg zijn dan je lief is. Gelukkig is het niet nodig om iedere keer nieuwe batterijen aan te schaffen; met oplaadbare batterijen van Duracell ben je voorlopig voorzien. Naast de oplaadbare variant vind je bij Handyman ook veel gewone batterijen van dit kwalitatief hoogwaardige merk. Van kleine knoopcel voor je horloge tot krachtige D ultra power batterij voor je afstandsbediening. Kijk voor het hele assortiment eens op deze pagina.

Omdat je er vaak pas achter komt dat je geen batterijen in huis hebt op het moment dat je ze nodig hebt, liggen in onze Handyman winkels veel Duracell batterijen op voorraad. Zo krijg je thuis direct je apparaten weer aan de gang. Twijfel je welk type je nodig hebt, neem dan (indien mogelijk) het apparaat mee naar de winkel. Onze verkopers adviseren je graag welk product hiervoor geschikt is. Heeft het geen haast, en vind je het prettiger als we de batterijen naar een door jou gekozen adres sturen? Bestel dan in onze webshop. Wij vinden het belangrijk dat jij onbezorgd en risicoloos je aankoop bij ons kunt doen. Daarom mag je de batterijen binnen 30 dagen omruilen of retourneren, mocht je bijvoorbeeld toch het verkeerde formaat hebben besteld.