Sortering

Duracell AA batterijen

4 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Van scheerapparaat tot computermuis en van klok tot gamecontroller, allemaal toepassingen waarvoor je Duracell AA batterijen kunt gebruiken. Vervang op tijd de lege batterijen en voorkom zo dat je klok stil komt te staan of dat je ongeschoren de deur uit moet.

Plus Power en Ultra Power Duracell AA batterijen bij Handyman

De Ultra Power Duracell AA batterijen zijn erg betrouwbaar in hun prestaties en hebben een lange levensduur. Deze batterijen zijn bruikbaar voor een lange lijst producten die we in en rondom het huis gebruiken, denk hierbij aan tandenborstels en zaklampen. Heb je de batterijen een tijdje niet gebruikt? En weet je niet zeker hoeveel energie er nog in de batterij zit? Controleer dit dan eenvoudig via de PowerCheck. Als je op zoek bent naar krachtige AA Duracell batterijen raden we je de Plus Power serie aan. Deze batterijen hebben tot wel 40% meer power in hun mars dan andere AA alkaline batterijen. Zowel de Ultra Power en Plus Power batterijen zijn alkaline ofwel wegwerp batterijen en zijn maar eenmalig te gebruiken.

Zowel online als in onze Handyman winkels zijn deze Duracell AA batterijen verkrijgbaar. Is je online bestelling voor 20:00 uur geplaatst? Dan heb je de Duracell AA batterijen morgen al in huis! (m.u.v. zon- en feestdagen). Als je de AA batterijen vandaag nog wil verwisselen kun je deze ook bij een van de winkels aanschaffen.