Sortering

Philips batterijen

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Ook Philips batterijen vind je terug in het uitgebreide assortiment van Handyman. Eind 19e eeuw begon Philips met het ontwikkelen en produceren van gloeilampen. Sindsdien heeft het bedrijf haar activiteiten flink uitgebreid en is inmiddels één van de grootste spelers op het gebied van consumentengoederen, zoals batterijen.

Philips batterijen: van knoopcel tot 9V batterij

Er zijn grofweg vier soorten Philips batterijen te onderscheiden, namelijk oplaadbare (NiHM) batterijen, zink-koolstof batterijen, alkaline batterijen en lithium batterijen. Binnen elke categorie vind je batterijen met verschillende energieniveaus en verschillende batterijtypes, zoals de AA, AAA, 4,5V, 9V en knoopcel batterijen.

Lithium Philips batterijen

Heb je veel draagbare apparaten die je intensief gebruikt of die simpelweg veel energie verslinden? Dan zijn deze Lithium Philips batterijen de perfecte match. Gemiddeld genomen gaan deze batterijen tot wel zeven keer langer mee dan een wegwerp alkaline batterij. Mocht je de batterijen een tijdje niet gebruiken dan is dat geen probleem, want deze batterijen behouden minstens 7 jaar 80% van hun energie vast! Ook extreem hoge of lage temperaturen krijgen deze Philips batterijen niet klein.

Long Life (koolstof-zink) Philips batterijen

De Long Life serie is de perfecte match voor apparaten met een laag energieverbruik. De batterijen uit deze serie zijn zogenoemde zink-koolstof of wegwerp batterijen die ideaal zijn voor producten, zoals wekkers, afstandsbedieningen en computermuizen.

Oplaadbare Philips batterijen

De oplaadbare (NiHM) Philips batterijen – ook wel bekend als de rechargeable batterijen – leveren een grote hoeveel energie. Deze batterijen zijn velen malen krachtige dan alkaline batterijen en zorgen ervoor dat je je apparaten lang kunt blijven gebruiken. Zodra de batterijen leeg zijn voorzie je ze eenvoudig weer van nieuwe energie met een batterijenlader. Zo zijn ze binnen de kortste keren weer klaar voor de volgende ronde! Dit kun je tot wel 1000 keer herhalen.

Alkaline Philips batterijen

De Power Alkaline batterijen hebben iets meer in hun mars dan de gemiddelde alkaline batterij. Erg handig als je niet om de haverklap de batterijen wil vervangen. Wil jij het beste van het beste voor je energieverslindende apparaten? Maar wil je geen oplaadbare batterijen? Gebruik dan deze ultra- alkaline batterijen van Philips. Deze batterij heeft tot wel 30% meer energie in huis dan een standaard alkaline battterij! Hierdoor is de batterij zeer geschikt voor apparaten met een hoger energieverbruik.

Philips batterijen zowel online als offline bij Handyman

Ongeacht welke toepassing, Handyman heeft de juiste Philips batterijen in huis! De populairste modellen vind je standaard terug in de meer dan 80 Handyman winkels. Ervaar jij liever het gemak van bezorging? Geen probleem, vandaag voor 20:00 uur besteld is morgen al in huis (zon- en feestdagen uitgezonderd)! Heb je een vraag over Philips batterijen? Onze specialisten helpen je graag.