Vitility

Nieuw assortiment: Vitility

De producten van Vitility zijn ontworpen om jouw dagelijkse leven gemakkelijker en aangenamer te maken! Klinkt goed, toch? Daarom lichten we een aantal van onze favoriete Vitility producten voor je uit.

 

 

Zonder moeite verpakkingen openen

Wist je dat “wrap rage” de term is voor de extreme frustratie die je kunt voelen als je een verpakking niet open krijgt? Denk aan een blisterverpakking die maar niet open wil, of die pot groenten conserven die je écht niet geopend krijgt. Vitility schiet te hulp met handige openers zodat jij deze ergernissen niet meer hebt.

Met de multi opener krijg je zonder veel kracht te zetten flessen, blikken met een lipsluiting en potten open. Het geribbelde handvat zorgt voor goede grip zodat de opener niet –in tegenstelling tot andere openers- uit je handen schiet.

Wie heeft zich nog nooit gesneden aan de scherpe rand van een blister verpakking? De blister opener is voorzien van een minuscuul mesje waarmee je in één beweging door een plastic blister of kartonnen doos snijdt. Dat bespaart je een hoop frustratie en voorkomt snijwondjes in je vingers.

Met Vitility’s multischaar knip je vrijwel overal doorheen. Deze sterke schaar is zelfs te gebruiken voor het kraken van noten en het knippen van vlees zoals kip of spareribs. En heb je een schroevendraaier of flesopener nodig? Ook daarvoor gebruik je deze multischaar!
 

Douchen met een blessure

Heb je een arm of been gebroken? Dan wil je natuurlijk toch kunnen douchen. Met de douchehoezen van Vitility blijft je gips of verband droog, zodat jij met een gerust hart een heerlijke douche kunt nemen. Let op: gebruik deze hoezen niet om mee in bad te gaan of te zwemmen, of wanneer je een open wond hebt.
 

Zelfstandig en actief leven

Vitility maakt ook producten die bedoeld zijn om ouderen te helpen zelfstandig en actief te blijven. Denk aan een wandbeugel of een bad- en douchezitje voor in de badkamer zodat je zonder hulp kunt douchen.

Uit de auto stappen kan een probleem zijn als je minder goed ter been bent. En dat is vervelend, want je auto biedt je veel vrijheid. De uitstaphulp is een sterk handvat dat je snel vastmaakt aan je portier als je uit wilt stappen. Het biedt je houvast, zodat je gemakkelijker uit de auto kunt komen. Heb je moeite met draaien? Leg dan dit zachte draaikussen op je autostoel. Je hoeft weinig kracht te zetten om het kussen te laten draaien. Zo worden je heup, knie en rug niet zo belast tijdens het in- en uitstappen.

De wandelstokken van Vitility bieden extra ondersteuning tijdens het lopen. Ga je op reis en heb je niet veel ruimte voor bagage? Kies dan voor een opvouwbare wandelstok. Natuurlijk zijn ook de bijbehorende accessoires opgenomen in het assortiment, zoals een ijsprikker of handige stokhouder.
 

Meer informatie?

Wil jij meer weten over de Vitility producten? Bekijk dan onderstaand filmpje of de handige productvideo's op de informatiepagina's van de afzonderlijke producten. Natuurlijk mag je ook aan ons je vragen stellen! Kijk hier hoe je met ons in contact komt.