Cadeautips voor mannen

Vaderdagcadeaus voor de doe-het-zelver:

Is jouw vader een echte "Handyman"? Met deze cadeaus wordt de gereedschapskist uitgebreid, zodat de doe-het-zelver elke klus aankan. Dit zijn cadeaus waar mannen wat mee kúnnen. 

 

Presentjes voor de chef:

Sommige mannen staan graag te kokkerellen: experimenteren met nieuwe recepten en visite verbazen met de meest heerlijke gerechten. Andere mannen maken het zichzelf liever makkelijk in de keuken. Handyman heeft cadeaus voor beide. Met de juiste accessoires haalt de kok het meeste uit bijvoorbeeld zijn Philips Airfryer en magnetron. Voor uitgebreide, of juist super snelle gerechten. 

 

Cadeaus voor de gamer:

Gamen wordt nog leuker met een Virtual Reality bril. Met zo’n bril transporteert de gamer zichzelf naar een andere wereld. Voor de mannen die liever online gamen met hun maten, tippen wij een headset. Via de headset coördineert de gamer met zijn teamgenoten en voeren ze hun strategieën uit op het veld als profvoetballers, of in niemandsland als elite-soldaten. 

 

Voor de telefoonverslaafde:

Wie is er niet een beetje verslaafd aan zijn smartphone? Ken jij ook iemand die je vaker mét telefoon in de hand ziet dan zonder? Geef hem een accessoire voor zijn smartphone cadeau. Een hoesje en screenprotector om de telefoon te beschermen. Een powerbank of autolader zodat de telefoon het niet halverwege de dag begeeft. Of een smartphone houder voor in de auto. Dan kan hij je ook onderweg bellen.

 

Cadeaus voor de gadgetfreak:

Een slimme gadget kado geven is altijd een goed idee. Bij Handyman vind je slimme oplossingen voor in huis. De gadgetfreak bedient alle apparaten en lampen in huis met een afstandsbediening of zijn eigen smartphone. Lezen doet de gadgetfreak alleen op een e-reader en het laatste nieuws krijgt hij binnen op zijn tablet, niet op de deurmat. Daarom is een hoesje voor deze apparaten niet onbelangrijk. 

 

Cadeaus voor de thuiswerker:

Met deze artikelen maak je werken in het thuiskantoor aangenamer. Inktpatronen zijn altijd handig en met een labelprinter worden alle mappen netje georganiseerd. Hij neemt zijn werk mee op een USB stick, of op zijn laptop. Die laptop bergt hij veilig op in een sleeve, schoudertas of fietstas. Zo trotseert zijn laptop de forens in de winter. 

 

Perfect voor de koffieconnaisseur:

De juiste glazen laten de espresso, cappuccino en latte macchiato pas echt goed tot hun recht komen. Trakteer de koffieliefhebber op de ultieme koffie-ervaring met een cadeautje dat past bij zijn favoriete speciaal-koffie. Hij geniet nóg meer van zijn koffie met één van deze producten: