Sortering

Brother cartridges

84 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 4 Volgende

Op zoek naar cartridges voor je Brother printer? Kijk dan eens in het assortiment Brother cartridges van Handyman. Brother is 100 jaar geleden ontstaan in Japan en is vandaag de dag in 44 landen actief. Al in 1971 werd de eerste printer door Brother ontwikkeld, namelijk de dot-matrix printer. Een aantal jaren later produceerden ze de eerste Brother laserprinter.

Het beste resultaat met Brother cartridges

Het motto van Brother luidt “ klanten altijd en overal op de eerste plaats te zetten door snel kwalitatief hoogwaardige producten en diensten te bieden”. Deze missie hebben ze ook door vertaald naar hun Brother cartridges, want deze producten zijn te omschrijven als intelligent, innovatief, zuinig, duurzaam en milieuvriendelijk. Zo zorgen deze cartridges voor prints die 100 jaar mee gaan zonder te vervagen, hebben ze een breed kleurenbereik wat resulteert in levendige kleuren en zijn door de kleine spuitmondjes zelfs de kleinste details haarscherp te zien. Daarnaast wordt met Brother cartridges elke print in één keer goed afgedrukt waarmee je dus geld, tijd en papier bespaart. Met het ‘Brother Earth’ programma zorgt het bedrijf met verschillende maatregelen ervoor dat de impact op het milieu wordt beperkt. Zo zijn er recycle programma’s waarbij je je oude toners en cartridges kunt inleveren.

Ruim assortiment Brother cartridges

Cartridges voor veel verschillende series en modellen Brother printers, Handyman heeft ‘t. De Brother cartridges zijn een opvallende verschijning door de kleurrijke afbeeldingen die op de voorkant prijken. Zoals de ‘cupcake cartridge’ (Brother LC123) en de ‘bloem in vaas cartridge’, ook wel bekend als de LC121. In onze Handyman winkels liggen veel Brother cartridges op voorraad, grote kans dat jouw Brothers cartridges daar al direct af te halen zijn. Om niet met lege handen te komen staan raden we je aan van te voren altijd even contact op te nemen met de dichtstbijzijnde winkel of de klantenservice. Zo kunnen we de voorraad in de betreffende winkel controleren. Liever de cartridges online bestellen en thuis laten bezorgen? Geen probleem! Vandaag voor 20:00 uur besteld is morgen in huis (m.u.v. zon- en feestdagen).