Functies bij Handyman

Aankomend verkoper m/v

Ben je jong en heb je weinig tot geen werkervaring? Dan is deze startersfunctie echt iets voor jou. We geven je de kans om ervaring op te doen en leren je in zes maanden behoorlijk veel. Als aankomend verkoper kun je zowel fulltime als parttime werken. Na gebleken geschiktheid maak je na zes maanden promotie en word je verkoper.

 

Verkoper m/v

Je belangrijkste taken als verkoper zijn verkoop en winkelverzorging. In deze functie blijf je jezelf ontwikkelen en leer je steeds beter hoe je op een klantgerichte manier oplossingen kunt bieden met behulp van het uitgebreide Handyman-assortiment. We betrekken je bovendien steeds meer bij andere facetten van het werken bij Handyman. Zo word je allround en leer je het vak tot in de puntjes beheersen. Ook de functie van verkoper staat open voor zowel fulltimers als parttimers.

 

Regiovervanger m/v

Als regiovervanger beschik je over allround ervaring, waardoor je inzetbaar bent in meerdere Handyman-winkels. Een belangrijk onderdeel van je werk is het vervangen van de vaste winkelbezetting in geval van vakanties, vrije dagen en ziekte. Je doet in deze afwisselende functie veel ervaring op doordat je in diverse winkels een kijkje in de keuken kunt nemen en met veel verschillende collega’s mag samenwerken. De functie van regiovervanger is bovendien een prima opstap naar de functie van shopmanager.

 

Assistent shopmanager m/v

Als assistent-shopmanager ben je de rechterhand van de shopmanager. Is de shopmanager afwezig, dan ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in een winkel. Vanzelfsprekend beheers je alle kneepjes van het vak: verkopen, bestellen, administratie en winkelinrichting. Jouw taken en die van de shopmanager lopen door de omvang van onze winkels grotendeels parallel. Je vormt met de shopmanager dan ook een collegiaal team zonder sterke hiërarchische structuur. Ook deze functie geeft een prima uitzicht op de functie van shopmanager.

 

Shopmanager m/v

Ben je shopmanager, dan ben je de eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen je eigen winkel. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en ziet er op toe dat de richtlijnen vanuit de Handyman-organisatie in jouw winkel worden toegepast. Je bent een gastheer of gastvrouw voor je klanten, je motiveert en stimuleert je medewerkers en je bent het visitekaartje van Handyman.

 

Parttimer m/v

Wil je als (aankomend) verkoper parttime werken? Dat kan! Handyman biedt zowel kansen aan kandidaten die door de week een of meerdere dagen willen werken als aan scholieren die in het weekend of tijdens vakanties willen werken. Vanzelfsprekend maken we met scholieren goede afspraken over de werktijden, want schoolprestaties gaan bij ons vóór!