Sortering

All in One printers

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

All in One printers

Heeft je printer de geest gegeven? Kijk dan eens naar het assortiment all-in-one printers van Handyman. Hier vind je gebruiksvriendelijke inkjetprinters van HP, Canon en Brother. Of je nu slechts af en toe print, graag foto’s afdrukt of veel printjes maakt in je (thuis)kantoor, deze printers zijn voor iedereen geschikt.

 

Wat vind jij belangrijk?

 

Met alle inkjetprinters op deze pagina kun je (draadloos) printen. Daarnaast zijn de verschillende printermodellen uitgerust met allerlei extra mogelijkheden. Denk aan printen vanaf je smartphone of tablet, automatisch dubbelzijdig afdrukken, scannen of printen vanuit de Cloud. Aan welke wensen moet een printer voor jou voldoen? Aan de linkerkant van de pagina vind je een handig menu waar je de gewenste printeropties kunt selecteren. Wij tonen je dan de printers die bij jouw criteria passen.

 

Printerbenodigdheden

 

Bij Handyman vind je ook alle benodigdheden voor printers. Wij zijn een cartridgespecialist en kunnen dan ook voor (vrijwel) iedere printer passende inktpatronen leveren. Natuurlijk zijn de cartridges van de A-merken Canon, Brother, Epson, HP en Lexmark in ons assortiment opgenomen. Voordelig printen doe je met de alternatieve cartridges van weCare, Peach en G&G.

Ook papier bestel je eenvoudig in onze webshop. Maak afdrukken van professionele kwaliteit op het Double A printpapier of druk foto’s af op glanzend fotopapier.