Sortering

Inkjetprinters

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Inkjetprinters: gebruiksvriendelijk en kwalitatief

Inkjetprinters maken gebruik van vloeibare inkt die vanuit kleine gaatjes in het inktpatroon op het papier wordt gesproeid. Het grote voordeel van inkjetprinters is dat ze relatief goedkoop zijn ten opzichte van laserprinters en toch afdrukken van professionele kwaliteit maken. Handyman verkoopt verschillende inkjetprinters van Canon, HP, Epson en Brother. Deze printers zijn gebruiksvriendelijk en van alle gemakken voorzien. Afhankelijk van het model dat je kiest kun je er ook o.a. mee scannen, kopiëren, dubbelzijdig afdrukken of printen vanuit de Cloud. Vanwege de vele opties worden de printers op deze pagina ook wel All in One printers genoemd.

 

Cartridges voor je inkjetprinter

Als printerspecialist heeft Handyman niet alleen de printers zelf, maar ook alle benodigdheden voor jouw printer in het assortiment. De cartridges van de bekende merken Brother, Lexmark, HP, Epson en Canon ontbreken natuurlijk niet in onze webshop en winkels. Met de huismerk inktpatronen van weCare, G&G en Peach print je extra voordelig. In onderstaande video legt een van onze productexperts uit hoe het kan dat huismerk cartridges meer inkt bevatten.

Printpapier

Of je nu rapporten voor je werk moet printen of een boodschappenlijstje, op het Double A printpapier zijn al je afdrukken van hoge kwaliteit. Bestel je printpapier eenvoudig in onze webshop. Heb je het vandaag nog nodig? Ga dan naar een Handyman winkel; zij hebben printpapier altijd op voorraad. Ook fotopapier van HP en Peach vind je in ons assortiment.