Sortering

Schakelaars

8 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Snoerschakelaars

Ben je net verhuisd en bezig de nieuwe verlichting aan te sluiten? Of is de snoerschakelaar van je lamp kapot? Dan ben je bij Handyman aan het juiste adres voor een nieuwe schakelaar. Onze Scanpart snoerschakelaars monteer je zelf eenvoudig tussen een snoer. Zo hoef je niet iedere keer de stekker uit het stopcontact te trekken om de lamp aan of uit te zetten, maar hoef je alleen nog de schakelaar in te drukken. Je hebt keus uit zwarte en witte modellen.

Douchetrekschakelaars

Heb je de wasmachine en/of droger in de badkamer staan en is er geen aardlekschakelaar aanwezig in deze ruimte? Gebruik dan voor je eigen veiligheid een douchetrekschakelaar om de apparaten aan en uit te schakelen. In de badkamer mogen zich namelijk geen gewone schakelaars of stopcontacten (m.u.v. een scheerstopcontact) bevinden. De eis is dat de douchetrekschakelaar op minimaal 2,5 meter hoogte is geplaatst en minimaal 60 cm verwijderd is van je wastafel, douche en badkuip. De Scanpart douchetrekschakelaars zijn net als de gewone snoerschakelaars eenvoudig zelf te plaatsen.

Een nieuwe schakelaar bestellen

Zowel de snoerschakelaars als douchetrekschakelaars heb je morgen al in huis wanneer je voor 20:00 uur bestelt. Afhalen in een van de Handyman winkels of bij een DHL-servicepunt kan natuurlijk ook. We laten het je dan weten zodra je bestelling klaar ligt op de door jou gekozen locatie. Bij bestellingen vanaf 15 euro nemen wij de verzendkosten op onze rekening en retourneren is altijd gratis.