Sortering

Splitters kopen

Met de juiste splitter geniet je van een goed signaal zonder ruis. Kies hieronder de 1e aansluiting van de splitter, dan tonen wij de geschikte producten. Zo weet je zeker dat je de goede splitter koopt!

16 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Wil je op meerdere apparaten televisiekijken, internetten of radio luisteren? Koop dan een splitter. Dat is een handige verloopstekker waarmee je het tv-, radio- of internetsignaal opsplitst zodat je er op verschillende apparaten gebruik van kunt maken. Of heb je slechts 1 scart ingang vrij terwijl je 2 apparaten wilt aansluiten? Met een scart splitter maak je een extra scart ingang. Zo sluit je bijvoorbeeld je decoder én gameconsole aan op je tv.

Een splitter kopen

Het ene gezinslid wil de voetbalwedstrijd kijken, de ander die goede film die op tv komt. Ruzie om de afstandsbediening is niet nodig; door een splitter te installeren splits je het televisiesignaal zodat je allebei naar een ander tv-toestel kunt kijken. De splitters van de bekende merken Hirschmann, Marmitek, Technetix en Velleman zorgen voor een kraakhelder signaal. De verloopstekkers van ons huismerk Scanpart zijn een prima, voordelig alternatief. 

Heb je het snel nodig? Koop dan een splitter via onze webshop. Veel producten zijn dezelfde dag al af te halen in een Handyman winkel! Zit er geen winkel bij jou in de buurt of komt het je niet goed uit om naar het winkelcentrum te gaan? Als je op werkdagen voor 20:00 bestelt leveren we het pakketje de volgende werkdag bij je thuis of bij een door jou gekozen afhaalpunt van DHL.