Sortering

Stekkers

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Wil je zelf een stekker aan een kabel bevestigen? Dan ben je bij Handyman aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar een modulaire, banaan, jack, tulp of antenne stekkers, Handyman heeft ‘t! Ideaal voor als je een kabel op maat wil maken of als alleen de stekker van een kabel kapot gegaan is. Daarnaast vind je ook andere praktische stekker-gerelateerde producten bij Handyman.

Stekkers en andere handigheden bij Handyman

In het assortiment vind je niet alleen veel verschillende soorten stekkers, maar ook andere handige accessoires. Om je energieverbruik in kaart te brengen en reduceren is bijvoorbeeld de energiemeter een goede tool. Als je altijd te weinig stopcontacten in huis hebt bieden de stekkerverdeelsets en doorsteekstekkers uitkomst. Er is zelfs een speciale doorsteekstekker met overspanningsbeveiliging die je apparaten beschermt bij een blikseminslag. Als je regelmatig kleine kinderen over de vloer hebt mogen ook stopcontactbeveiligers niet ontbreken, zo kunnen ze hun vingers niet in het stopcontact steken.

Stekkers nodig? Bestel gemakkelijk en snel via onze Handyman webshop. Bestellingen die vandaag voor 20:00 uur worden geplaatst worden morgen al bij je bezorgd (m.u.v. zon- en feestdagen). Stekkers afhalen bij één van de Handyman winkels is ook mogelijk, neem in dat geval even contact op met de betreffende winkel. Zo kunnen we controleren of de stekker van jouw keuze op voorraad ligt, zodat je nooit met lege handen komt te staan! Wil je meer weten over stekkers? Neem dan gerust contact met ons op.