Sortering

Tafelcontactdoos

20 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Je hebt waarschijnlijk meer apparaten met een stekker in huis dan dat er stopcontacten zijn. Steeds de ene stekker eruit halen om een ander apparaat aan te sluiten op het stopcontact is niet praktisch. Met de twee-, drie-, vier,- vijf- en zesvoudige tafelcontactdozen op deze pagina breid je eenvoudig het aantal contactdozen uit. In ons assortiment vind je stekkerdozen van onze huismerken Scanpart en Homeparts, en ook van bekende merken als Powercube, Gembird, Philips en Velleman.

Tafelcontactdozen in een modern design

Vind je een standaard stekkerdoos niet zo mooi? Kies dan bijvoorbeeld voor een powercube. Op dit stijlvolle stekkerblok kun je meerdere apparaten tegelijk aansluiten, terwijl de contactdoos door zijn vierkante ontwerp maar weinig ruimte inneemt. Je kunt de powercube zelfs monteren op je bureau zodat je eenvoudig je laptop, smartphone en printer aan kunt sluiten.

Ook de Philips Powersquid SPR5500 heeft een modern ontwerp. Deze tafelcontactdoos is namelijk vormgegeven als octopus met vijf tentakels! De vijf snoeren hebben verschillende lengtes en zijn los van elkaar te bewegen. Dat biedt jou meer ruimte voor het aansluiten van verschillende apparaten dan een standaard stekkerblok.

Kabelhaspels

Soms heb je een extra lange kabel nodig. Bijvoorbeeld omdat je de auto wilt stofzuigen of een bladblazer wilt gebruiken in je tuin. Dan biedt een kabelhaspel uitkomst. Bij Handyman vind je haspels met een lengte van 10 of zelfs 25 meter! Zorg dat de kabelhaspel tijdens het gebruik altijd volledig uitgerold is, anders kan door warmtevorming kortsluiting ontstaan in het stekkerblok. Na gebruik rol je de kabel eenvoudig weer op met de handige draaihendel.

Bestel je tafelcontactdoos gemakkelijk bij Handyman

Bepaalde contactdozen van onze huismerken Homeparts en Scanpart kun je na het bestellen in onze webshop direct ophalen in een van de Handyman winkels. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het pakket thuis te laten bezorgen. Ook de overige stekkerblokken, Powercubes en kabelhaspels leveren wij binnen 1 à 2 werkdagen in de winkel, bij jou thuis of bij een DHL-afhaalpunt.

Blijkt de kabel toch iets te kort, of had je bij nader inzien liever een 5-voudige stekkerdoos in plaats van de 4-voudige die je hebt besteld? Geen probleem! Je mag je aankoop binnen 30 dagen na ontvangst kosteloos omruilen voor een andere tafelcontactdoos of retourneren.