Sortering

Wandcontactdoos

9 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Bij Handyman vind je verschillende wandcontactdozen voor het aansluiten van televisie en/of kabelinternet. Deze signaal overname punten worden geleverd als complete opbouw, dus inclusief afdekplaatje en opbouwrand. De wandcontactdozen van Hirschmann zijn geschikt voor zowel opbouw- als inbouwmontage. Is de antenne einddoos of antenne doorlusdoos van een bestaande contactdoos kapot? Deze zijn net als het afdekplaatje en de opbouwrand ook los te bestellen. 

Wandcontactdoos als signaal overname punt

Het signaal overname punt (ook wel abonnee overname punt genoemd) vormt de overgang tussen het kabelnetwerk van de kabelexploitant en het netwerk in jouw woning. De wandcontactdoos wordt op de kabel van de exploitant geplaatst en geeft televisie-, radio- en datasignalen door via de uitgang. De ééngats wandcontactdoos DIO-01 van Hirschmann is speciaal geschikt voor de signaaloverdracht van Ziggo of Caiway televisie. 

Ook wandcontactdozen bestel je eenvoudig via de Handyman webshop. Wij leveren je bestelling binnen 1 à 2 dagen op je huisadres. Haal je het pakketje liever op in een van onze winkels? Dat kan natuurlijk ook! Wij sturen je dan een e-mail of sms zodra je order voor je klaarligt.