Sortering

Telefoonkabels

Kies een eerste aansluiting

Modulaire stekker
3 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Hoewel bijna iedereen een mobiele telefoon heeft, hebben veel mensen ook nog steeds een vaste lijn. En dat is niet zo vreemd; via de vaste telefoon heb je altijd bereik. Ben je op zoek naar een langere telefoonkabel of is de oude aan vervanging toe? Handyman heeft ‘t! In ons assortiment vind je verschillende universele telefoonkabels van ons huismerk Scanpart. Hiermee kun je jouw telefoon gemakkelijk aansluiten op een telefoonstekker of wandcontactdoos. Je kunt kiezen uit een snoerlengte van 2,5 meter, 5 meter of 10 meter. Zo kun je de telefoon plaatsen op iedere gewenste plek in de kamer en ben je niet gebonden aan de plaats waar de aansluiting zit. 

Hoe sluit ik de telefoonkabel aan?

Een telefoonkabel verbindt de vaste telefoon met een telefoonstekker of wandcontactdoos. Alle kabels van Scanpart hebben aan beide kanten een RJ11 6/4 stekker. Dit is de standaard aansluiting voor vaste telefonie. Deze kabels zijn daarom geschikt voor ieder vast toestel, ongeacht het merk of type van het product. Ook verkopen wij een opbouw voor een wandcontactdoos om een (nieuwe) telefoonaansluiting te maken.

Wil je de aansluitkabel vandaag al in huis hebben? Ga dan eens langs bij één van de ruim 80 Handyman winkels. Hier liggen veel kabels standaard op voorraad. Krijg je het product liever thuis gestuurd? Bestel dan gemakkelijk via onze webshop. Hierbij geldt: vandaag voor 20:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis! Kun je hulp gebruiken bij het uitzoeken van een telefoonkabel? Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder! Bekijk hier op welke manieren je met ons in contact kunt komen.

Hoorn aansluitkabels

Bij Handyman vind je ook aansluitkabels voor de hoorn. Dit is het krulsnoer dat de verbinding vormt tussen het toestel en de hoorn. Deze kabel is verkrijgbaar in het wit en zwart en heeft een lengte van 2,5 meter. Dankzij de RJ10 4/4 aansluiting aan beide kanten is ook dit een universele stekker en kun je het product gebruiken voor ieder merk en type toestel.