Sortering

Jack kabels

Kies een eerste aansluiting

Jack
18 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Wil je audiobestanden tussen twee verschillende apparaten overdragen? Hiervoor kun je jack kabels gebruiken. De meest voorkomende jack kabels hebben een 3,5mm of 6,35 mm jackstekker. De 3,5 mm jack kabels worden vaak gebruikt om telefoons, mp4 spelers, muziekboxjes en autoradio’s op elkaar aan te sluiten. Microfoons, muziekinstrumenten en professionele hoofdtelefoons hebben vaak jack kabels met een 6,35 mm stekker nodig om aan te sluiten op bijvoorbeeld muziekboxen. 

Voor jack kabels met tulp aansluiting en meer naar Handyman

Wil je je smartphone en laptop kunnen aansluiten op je televisie of versterker? Daarvoor kun je speciale jack kabels met tulp (cinch) stekkers gebruiken. Ideaal om muziek af te spelen! Daarnaast heeft Handyman ook verschillende adapters voor jack kabels. Zo is er een koppelstuk 3,5 mm – 6,35 mm om je hoofdtelefoon met 3,5 mm jack stekker aan te kunnen sluiten op een versterker met een 6,35 mm poort. Ook als je met meerdere personen muziek wil luisteren is dat geen probleem. Dat kan met de 3,5 mm jack splitter, die zorgt ervoor dat je twee koptelefoons met een 3,5 mm jack stekker kunt aansluiten een op één uitgang. Ook voor jack kabels waarvan de stekkers kapot zijn heeft Handyman een oplossing, losse jack stekkers van 3,5 en 6,35 mm met soldeer aansluiting. Zo kun het probleem zelf oplossen en hoef je de kabel niet weg te gooien!

In de Handyman webshop bestel je eenvoudig en snel nieuwe jack kabels en accessoires. Als je bestelling vandaag voor 20:00 uur binnen is, heb je morgen de kabels al in huis! Dit geldt helaas niet voor zon- en feestdagen. Ook in de meer dan 80 Handyman winkels liggen veel kabels standaard op voorraad. Ga dus even langs bij de dichtstbijzijnde winkel als je kabel vandaag nog nodig hebt. Weet je niet zeker welke kabel je nodig hebt? Onze productexperts beantwoorden graag al je vragen.