Sortering

Netwerkkabels

Kies een eerste aansluiting

Modulaire stekker

Kies een tweede aansluiting

Modulaire stekker
19 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Netwerkkabel

Is het WiFi signaal in je woning niet sterk genoeg waardoor de internetverbinding regelmatig wegvalt? Kies dan voor een netwerkkabel. Het voordeel van een netwerkkabel is dat het zorgt voor een stabieler en sneller netwerk. Een bekabelde aansluiting is daarom ideaal voor het aansluiten van het netwerk op je smart-tv, spelcomputer of laptop.

 

Scanpart netwerkkabels

Handyman verkoopt netwerkkabels van Scanpart. Deze kabels zijn allemaal afgeschermd, wat wil zeggen dat het internetsignaal goed beschermd is tegen externe ruis die wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld 4G signalen. Met een Scanpart netwerkkabel ben je dan ook verzekerd van storingsvrij beeld.

 

Zwakker signaal bij een langere netwerkkabel?

Soms heb je slechts een korte kabel nodig om de aansluiting in orde te maken. Maar als je het netwerk door wilt trekken naar de bovenverdieping heb je een langere kabel nodig. De Scanpart netwerkkabels zijn daarom verkrijgbaar in verschillende lengtes variërend van een halve meter tot wel twintig meter. Is twintig meter niet voldoende? Gebruik dan een modulair koppelstuk om twee netwerkkabels met elkaar te verbinden. Je hoeft niet bang te zijn dat bij een langere kabel de signaalsterkte vermindert; het signaal blijft sterk tot een kabellengte van maar liefst 100 meter.