Sortering

Toslink kabels

Kies een eerste aansluiting

Toslink

Kies een tweede aansluiting

Toslink
6 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Op zoek naar een kabel waarmee je een digitale audioverbinding tot stand kan brengen? Neem dan eens een kijkje in het assortiment toslink kabels van Handyman. Deze kabel kun je gebruiken voor het koppelen van apparaten met een vierkant toslink aansluiting, bijvoorbeeld je dolby-surround systeem of soundbar met je televisie. Via de kabel wordt geluid digitaal verzonden en dit resulteert in een optimale geluidskwaliteit. Toslink kabels worden ook wel SPDIF of optische kabels genoemd.

Met toslink kabels een optimaal geluid

Toslink kabels werden in 1983 voor het eerst op de markt gebracht door het bedrijf Toshiba. De kabels waren bedoeld voor het verbinden van CD spelers met ontvangers/radio’s. Een groot voordeel van toslink kabels is dat je een geluidsignaal naar maar liefst 5,1 kanalen kan versturen. Het is dus niet nodig om verschillende kabels los aan te gaan sluiten en hierdoor voorkom je een warboel van kabels. Erg handig voor het aansluiten op bijvoorbeeld een home cinema set. Daarnaast kun je optische kabels ook gebruiken voor het verbinden van de Blu-ray speler, Xbox of DVD speler met een versterker. Optische kabels zijn gemaakt van glasvezel en de signalen worden optisch verzonden (in plaats van elektrisch) waardoor er geen kwaliteitsverlies zal optreden.

Naar Handyman voor toslink kabels

Gebruik een van de toslink kabels van Handyman als je graag een optimale geluidskwaliteit wil realiseren. Zo heb je het gevoel alsof je jezelf echt in die spannende film of game bevindt! Je vindt in het assortiment verschillende afmetingen en merken optische kabels terug, zoals Philips, Profiq en het voordelige huismerk Scanpart.

Toslink kabels zijn eenvoudig en snel te bestellen via onze Handyman webshop. Bestellingen die vandaag voor 20:00 uur worden geplaatst worden morgen al bij je bezorgd! (m.u.v. zon- en feestdagen) Een kabel afhalen bij één van de Handyman winkels kan ook, neem in dat geval even contact op met de klantenservice of betreffende winkel om de voorraad te controleren. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons klantenservice team.