Sortering

USB kabels

Kies een eerste aansluiting

USB

Kies een tweede aansluiting

Apple connector
HDMI
USB
USB C
65 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 Volgende

Voor het verbinden van twee apparaten heb je vaak USB kabels nodig, bijvoorbeeld om een muis aan de computer of camera aan een smartphone te koppelen. Bij Handyman vind je USB kabels met verschillende aansluitingen in het assortiment, zoals gewone, mini en micro USB stekkers, speciale Apple dock stekkers en verlengkabels.

 

Verbind elk apparaat met de USB kabels van Handyman

USB – Universal Serial Bus – is een internationaal gestandaardiseerde aansluiting die in 1996 ontwikkeld werd voor het transporteren van signalen tussen apparaten. Een bijkomend voordeel van USB kabels is dat ze apparaten ook van stroom kunnen voorzien. Zoek jij een kabel om een USB kabel te verlengen? Of een laad- en datakabel voor je mp4 of smartphone? Handyman heeft ‘t!

Bij één van de ruim 80 Handyman winkels liggen veel USB kabels standaard op voorraad. Krijg je de kabel liever opgestuurd? Bestel dan simpel en snel via www.handyman.nl. Bestellingen die voor 20:00 uur geplaatst zijn worden morgen al afgeleverd! Wil je meer informatie? Stel je vraag per e-mail op klantenservice@handyman.nl of neem contact op met de productexperts in onze winkels.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een USB kabel?

In dit filmpje legt kabelspecialist Nicky uit op welke kenmerken je let wanneer je een USB kabel wilt kopen.