Sortering

Luidsprekerkabel kopen

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Luidsprekerkabel kopen

Op zoek naar een luidsprekersnoer voor jouw geluidsinstallatie? Die vind je bij Handyman. Met een speakerkabel maak je een verbinding tussen elk type versterker en luidspreker. Een speakerkabel bestaat uit twee draden/geleiders. Deze twee geleiders zijn van elkaar geïsoleerd. De kwaliteit van de verbinding is van directe invloed op de kwaliteit van de muziek. Een luidsprekerkabel is veel beter dan een gewone stroomkabel. De platte snoeren zijn gemakkelijk weg te werken achter plinten.

 

De beste luidsprekerkabel

Jouw favoriete muziek verdient het beste. Op deze pagina zie je ons assortiment van luidsprekersnoeren. Welk snoer het beste bij jouw geluidsinstallatie past, bepaal je zelf. Kies de juiste lengte en aderdikte. De aderdikte (de dikte van de twee geleiders in het snoer) is van belang voor het vermogen van de geluidsinstallatie en de lengte van de verbinding. Een dikkere kabel heeft een lagere weerstand en is geschikter voor een groter maximaal vermogen. Ook blijft de kwaliteit van het geluid beter behouden over een langere afstand (oftewel bij een langer snoer).

Ons advies:

Houd er rekening mee dat het bij een standaard huis-tuin-en-keuken geluidsinstallatie niet zo nauw komt, maar een zo kort mogelijk snoer is altijd het beste. Onze snoeren op haspel kort je makkelijk in tot de gewenste lengte.

 

Bestellen

Koop vandaag voor 8 uur ’s avonds een nieuwe luidsprekerkabel, dan bouw je morgen al een feestje! Alle bestellingen die voor 20:00 in de webshop binnen komen, worden de volgende dag al thuisbezorgd. Je selecteert zelf het tijdvak dat jou het beste schikt. Als je de bestelling liever in de dichtstbijzijnde Handyman winkel of DHL servicepunt ophaalt, dan kan dat natuurlijk ook.