Sortering

Luchtfilters

9 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Luchtfilters maken onderdeel uit van luchtzuiveringssystemen die ervoor zorgen dat ongewenste stofjes en vuil uit de omgevingslucht worden gefilterd. Een luchtfilter draagt dus bij aan een goede luchtkwaliteit in ruimtes. Sommige systemen verwijderen zelfs nare geurtjes of bevochtigen de lucht. Voor optimale werking van luchtreinigers is het belangrijk dat je regelmatig de luchtfilters vervangt.

Heerlijk frisse lucht met luchtfilters

Een luchtzuiveringssysteem biedt een uitkomst voor mensen die een allergie hebben of graag schone en frisse lucht in huis of op kantoor willen. Dit systeem zorgt er namelijk voor dat grote deeltjes (huidschilfers dieren, haren en huisstofallergenen) en kleine deeltjes (bacteriën en virussen) uit de lucht worden gefilterd. In frisse lucht gaat het ademen beter en werk of slaap je prettiger.

Bij Handyman vind je luchtfilters voor verschillende merken luchtreinigers, zoals de Philips Clean Air en Bionaire BWM5080. Bestel vandaag voor 20:00 uur, dan wordt je bestelling morgen al bezorgd! (m.u.v. zon- en feestdagen) Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste filter? Stel je vraag dan aan één van onze klantenservice- of winkelmedewerkers. Zij beantwoorden al je vragen over luchtfilters.