Sortering

Bosch Siemens wasmachine-onderdelen

2 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Met de Bosch Siemens wasmachine onderdelen van Handyman kun je je Bosch of Siemens wasmachine zelf repareren. De wasmachine zag begin 20e eeuw het levenslicht en is sindsdien niet meer uit het huishouden weg te denken. Inmiddels is de wasmachine flink door ontwikkeld en zijn ze in verschillende modellen en maten verkrijgbaar. Ook Bosch en Siemens hebben niet stil gezeten en hebben een uitgebreid aanbod vaatwassers.

Bosch Siemens wasmachine-onderdelen en duurzaamheid

Apparaten met maximaal bedieningsgemak, lange levensduur en die huishoudelijke taken eenvoudiger maken, dat is het streven van de merken Bosch en Siemens. Er wordt niet alleen rekening gehouden met de eindgebruikers van het apparaat, maar ook met het milieu. Denk hierbij aan de nieuwste technieken om water en energie te besparen, gerecyclede materialen en los verkrijgbare onderdelen. Mocht ondanks de lange levensduur toch een keer een onderdeel kapot gaan? Geen probleem, want zeer waarschijnlijk kun je dit gewoon zelf vervangen met een van de Bosch Siemens wasmachine onderdelen. Ook Handyman ziet graag dat wasmachines lang mee gaan en daarom vind je dan ook verschillende Bosch Siemens wasmachine onderdelen terug in het assortiment.

Welke Bosch Siemens wasmachine-onderdelen heb ik nodig?

Of je nu op zoek bent naar koolborstels, aan- en afvoerslangen of een manchet, je vind het in het ruime aanbod Bosch Siemens wasmachine-onderdelen van Handyman. Onderdelen zijn vaak voor een specifiek type wasmachine gemaakt en hierdoor passen onderdelen ook niet in elke wasmachine. Noteer het EAN- en typenummer van jouw wasmachine als je op zoek gaat naar een onderdeel. Deze informatie staat op het typeplaatje en deze vind je in de deurrand of achterkant van het apparaat.

Niet alle Bosch Siemens wasmachine onderdelen die we kunnen leveren staan al in onze webshop.
Kun je een onderdeel niet vinden? Grote kans dat we dit toch kunnen leveren. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice en zij zoeken het graag verder voor je uit.
De artikelen die wel zichtbaar zijn kun je via onze webshop of een Handyman winkel bestellen. Deze worden dan binnen 1-2 werkdagen op een (thuis)adres, DHL afhaalpunt of Handyman winkel bezorgd. Afhankelijk van de beschikbaarheid zijn sommige Bosch Siemens wasmachine-onderdelen direct af te halen bij een Handyman winkel in de buurt. Voor vragen over de beschikbaarheid van deze onderdelen kun je het beste contact opnemen met het betreffende filiaal.