Sortering

Wahl tondeuses

4 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Wahl tondeuses

Wist je dat je flink kunt besparen op kapperskosten door zelf jouw haardos bij te werken? Met Wahl tondeuses bereik je een professioneel resultaat. De apparaten liggen prettig in de hand dankzij de ergonomische vorm. En dat is niet onbelangrijk, want je wilt natuurlijk niet dat de tondeuse tijdens het trimmen uit je hand glijdt… Wil je alleen neushaar of oorhaar bijwerken? Kies dan voor de Wahl Mini Trimmer.

 

Welke Wahl tondeuse kies je?

Handyman verkoopt verschillende tondeuses van Wahl. De Home Pro Vogue WA79305-016 is een prima basismodel. Met de 10 verschillende opzetkammen, kappersschaar en haarkammen heb je alles bij de hand wat een thuiskapper nodig heeft. De Wahl Chromepro tondeuse bevat wat meer accessoires en wordt bovendien geleverd met een draadloze baard- en snortrimmer. Een compleet pakket dus, voor niet al teveel geld. De Wahl Elite Pro gaat nog een stapje verder; deze tondeuse heeft de meest krachtige en duurzame motor. Het apparaat gaat zelfs zo lang mee, dat je er levenslang garantie op krijgt!

 

Wahl tondeuse olie: voor een goed onderhoud

Om de scheerbladen van jouw tondeuse zo lang mogelijk in topconditie te houden is het belangrijk dat je deze regelmatig schoonmaakt en de achtergebleven haartjes te verwijderen. Wij adviseren om daarnaast maandelijks de tondeuse olie van Wahl op het opzetstuk te druppelen. Door de olie blijven de mesjes soepel en werkt het apparaat beter.