Sortering

Kogellamp kopen

Kies een fitting

E14
E27

Kies een vorm

Kogel
51 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 Volgende

Alle soorten kogellampen

Bij Handyman vind je een groot assortiment aan lampen. Op deze pagina zie je alle kogellampen. Kogellampen zijn ronde lampenbollen; de populairste vorm. Op zoek naar een dimbare kogellamp? Of een nachtlampje? Of een nieuwe lamp voor in je oven? Wij hebben de lamp voor jou! Naast een ruim aanbod van Philips en GP, bieden wij ook lampen van Opple, Scanpart, Wpro en Megaman.

Met onze handige filters selecteer je gemakkelijk het aanbod aan lampen dat aan jouw eisen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan de kleurtemperatuur van het licht, het wattage van de lamp en of je een matte of een heldere bol wilt.

 

LED Kogellamp

Of je nu kiest voor een spaarlamp, LED-lamp, filament LED-lamp of halogeenlamp, alle lampsoorten zijn verkrijgbaar als kogellamp. Filament LED-lampen lijken het meest op de traditionele gloeilamp en geven een warm, sfeervol licht. Zowel LED- als spaarlampen zijn zuinig in het gebruik, waarvan de moderne LED-lamp de meest zuinige van de twee is. Bovendien hebben LED-lampen de langste levensduur van alle lamptypen.

Houd er bij het uitzoeken van de juiste lamp rekening mee dat hoe lager de kleurtemperatuur in Kelvin, hoe warmer het licht is. Warm licht is gezelliger, terwijl koel licht prettiger is om bij te werken. Halogeenlampen hebben de hoogste kleurtemperatuur (Kelvin) en geven dus het koelste licht.

Wij helpen jou graag om de -voor jou- beste keuze te maken. Voor meer informatie over de verschillende typen lampen lees je ons blog of bekijk je onze handige video:

 

Kogellamp fittingen

Bijna al onze kogellampen hebben een E14 of E27 fitting. Deze draaifittingen zijn het meest voorkomende type en worden in de volksmond vaak respectievelijk “kleine fittingen” en “grote fittingen” genoemd. Gebruik de filters op onze website om de lampen met de juiste fittingen te selecteren. Zo voorkom je dat je per ongeluk een E27 kogellamp bestelt, terwijl je een E14 kogellamp nodig hebt.