Sortering

Philips LED lampen

167 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1
2 3 ... 7 Volgende

LED lampen zijn 5 à 6 keer energiezuiniger dan gloeilampen en geven een warm wit licht. Niet zo gek dus dat Philips een groot assortiment van deze lampen heeft. Bij Handyman vind je meer dan 60 verschillende LED lampen van dit kwalitatief hoogstaande merk. Naast de klassieke vorm, heeft Philips ook andere typen zoals kaars-, buis- of kogelvormige lampen. Zo heb je voor ieder armatuur een passend ontwerp. LED lampen hebben een iets hogere aanschafprijs dan gloeilampen. Daarentegen gaan ze tot 25 keer langer mee en zorgen ze voor een besparing op je energierekening. Ze verdienen zichzelf dan ook gemakkelijk terug! 

Sfeervolle verlichting

LED lampen van Philips geven een warm, wit licht. Zo kun je een aangename ambiance creëren in bijvoorbeeld je huiskamer, slaapkamer of (woon)keuken. Door te kiezen voor een dimbare lamp kun je het lichtniveau nog eens extra naar jouw wens aanpassen. Zo kun je het licht bijvoorbeeld dimmen wanneer je een romantisch etentje hebt of juist wanneer je een spannende film kijkt. Extra fijn is dat LED licht niet knippert, zodat de sfeer die jij zorgvuldig hebt gecreëerd niet wordt verstoord door een knipperende lamp.      

Fittingen van Philips LED lampen

Het meest gebruikte type fitting is de E27 fitting, ook wel “grote fitting” genoemd. Deze fitting wordt gebruikt voor 230V. Heb je een schemerlamp? Dan wordt meestal een E14 fitting gebruikt. Een ander type dat veel wordt gebruikt is de GU10, ook wel “bajonetfitting” genoemd. Deze heeft een diameter van 10 millimeter. Dit zijn de drie meest voorkomende typen. Heb je een ander type nodig? In het assortiment van Philips zitten ook LED lampen met een GU5.3, G4, G9 of G13 fitting.  

Twijfel je welke lamp je nodig hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of direct met een van onze winkels. Zij helpen je graag verder met al je vragen over LED lampen.