Sortering

One For All afstandsbedieningen

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Je wilt een film kijken en hebt meerdere afstandsbedieningen nodig om je tv op de juiste zender te zetten, het volume te veranderen en de film te starten. Herkenbaar? Met de handige Zapper + en Essence 3 afstandsbedieningen van One For All heb je nog maar één zapper nodig om de verschillende apparaten te bedienen! Wel zo handig, toch? Deze universele afstandsbedieningen werken voor alle merken en modellen televisies.

Ook biedt One For All vervangende afstandsbedieningen voor Philips, Panasonic, Sony, Samsung en LG. Deze zijn voorzien van alle standaard functionaliteiten die ook op de originele modellen zitten. Bovendien kun je zelf functies toevoegen, zodat de zapper helemaal aan jouw wensen en eisen voldoet. Deze producten werken gegarandeerd voor álle televisiemodellen van het betreffende merk!  

Voor iedere televisie is er een One For All afstandsbediening

Is je afstandsbediening kapot? Gelukkig hoef je niet lang zonder te zitten. De zappers van One For All zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor veel verschillende modellen tv’s. Heb je bijvoorbeeld een Sony televisie? Dan werkt de Sony URC 1912 afstandsbediening altijd op jouw tv, ongeacht het model ervan. De Zapper + en Essence 3 afstandsbedieningen zijn zelfs geschikt voor (vrijwel) ieder merk televisie dat op de markt is. Er is dus altijd wel een One For All afstandsbediening voor jouw tv!

Als je voor 20:00 bestelt heb je jouw nieuwe One For All afstandsbediening de volgende werkdag al in huis! Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling zelf op te halen in een van onze winkels. Je ontvangt dan automatisch bericht van ons zodra je zapper voor je klaarligt. Voor vragen over je bestelling of de producten op deze pagina staat onze klantenservice paraat.