Sortering

Cameratassen

1 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Bescherm de digitale camera met een Case Logic cameratas

Ben je op zoek naar een veilige manier om jouw digitale camera te vervoeren? Kies dan voor een cameratasje van Case Logic. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar. Het is belangrijk om een tas aan te schaffen waarbij niet teveel "vrije" ruimte over is. De camera kan dan gaan schuiven en alsnog beschadigen. Kies daarom voor de maat die het beste aansluit bij het apparaat. De zachte padding van de cameratas zorgt voor een optimale bescherming. 

 

Compact tasje of camera rugzak?

Een cameratas heeft een compact formaat en is daardoor gemakkelijk mee te nemen in een tas of jaszak. Ideaal als je niet teveel mee wilt nemen, bijvoorbeeld wanneer je met je (klein)kinderen naar de speeltuin gaat. Heb je veel accessoires -zoals verschillende cameralenzen- bij je? Dan is een camera rugtas een uitkomst. Hierin heb je ruimte voor alle accessoires, iets te eten, je laptop en vaak zelfs voor een statief. Ook wanneer de tas vol zit is het gewicht comfortabel te dragen. Een rugzak wordt dan ook veel gebruikt door professionele fotografen of fotografieliefhebbers die veel reizen. De grotere tassen van Case Logic zijn multifunctioneel; dankzij het handvat en de afneembare schouderriem zijn deze modellen op verschillende manieren te dragen. 

 

Waar let je op bij de aanschaf van een cameratas?

Welk model het beste bij jou past hangt af van het type camera dat je hebt en de specifieke wensen die je aan de tas stelt. Wat wil je buiten de camera nog meer in de tas opbergen bijvoorbeeld? In onze blog lees je waar je op let bij het kopen van een cameratasje.