Sortering

USB stick

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

USB stick kopen

Weet jij niet welke USB stick je moet kopen? Ga je voor een goedkope USB stick of eerder voor een betrouwbaar merk? Wij nemen je hieronder mee met de belangrijkste punten waar je op moet letten bij het kopen van een USB stick.

Geheugenopslag

De eerste en belangrijkste vraag die je jezelf moet afvragen is wat ga je met de USB stick doen? Ga je er veel foto’s en video’s opzetten? Of alleen een paar documenten? Wanneer je er alleen een paar documenten op zet heb je een USB stick nodig met niet zo veel geheugen(16 GB). Maar wil je veel video’s en grotere bestanden op de USB-stick bewaren dan is een USB stick met een grotere opslag(128 GB) aan te raden. In ons assortiment vind je 16, 32, 64 en 128 GB USB sticks.

Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe vaak je de USB stick gaat gebruiken. Wanneer je de USB stick regelmatig gebruikt is het verstandig om een USB stick te kiezen met een stevige behuizing of uitschuifbare connector.

Wat is het verschil tussen een USB 2.0 of USB 3.0?

In ons assortiment bieden wij 2.0 of 3.0 USB sticks aan. Het verschil tussen deze USB sticks is de snelheid waarmee de bestanden worden overgeschreven. Een USB stick 3.0 schrijft bestanden sneller over dan een USB stick 2.0. De kabels van de USB 3.0 zijn ontworpen zodat ze te gebruiken zijn in een USB 2.0 poort en andersom. Je hebt dus geen speciale aansluiting nodig voor een USB 2.0 of USB 3.0.

In ons assortiment hebben we verschillende soorten USB sticks. Van goedkope tot aan duurdere USB sticks en met weinig geheugen of veel geheugen. Deze USB sticks zijn makkelijk en eenvoudig te bestellen via onze webshop of af te halen in één van onze Handyman winkels. Mocht je er toch niet uitkomen of heb je nog een vraag over USB sticks? Neem dan contact op met onze klantenservice!