Sortering

Pakketbrievenbus kopen?

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Logixbox: Een logische oplossing voor online shoppers

Jij shopt zeker graag online? Je bent niet de enige! Winkelen doen we tegenwoordig allemaal graag online; lekker makkelijk. We willen niet meer gedwongen worden om naar de winkel te gaan voor onze producten. Met online shoppen besparen we onszelf tijd en moeite, die we liever steken in leukere en belangrijkere zaken. Gedwongen thuisblijven om het bestelde pakketje in ontvangst te nemen is echter ook niet iets waar we zin in hebben. Want we winkelen niet online omdat we zo graag thuis op de bank zitten te niksen... Wachten op de bezorger is niet meer van deze tijd.

Ophalen bij de buren of alsnog op pad moeten om je bestelling bij een afhaalpunt op te pikken zijn geen logische oplossingen. De Logixbox pakketbrievenbus biedt wél de perfecte oplossing. Met een Logixbox naast de deur hoef je nooit meer pakjes op te halen bij de buren of thuis te blijven voor de postbode. Je bestelt online en blijft vogelvrij om je dag in te delen zoals jou schikt. De buitenbrievenbus is ook ideaal wanneer je wel thuisblijft, maar liever niet de deur opendoet voor een vreemde, ook niet voor de bezorger.

 

Pakketbrievenbus

De Logixbox is een grote brievenbus waar pakketten in afgeleverd kunnen worden. Deze pakketbrievenbus monteer je aan de buitenmuur van je huis of aan een statief. De bezorger plaatst het pakket in de brievenbus en drukt simpelweg het slot in om de brievenbus af te sluiten. Jouw bestellingen zijn veilig opgeborgen in de brievenbus totdat jij het slot openmaakt om het pakketje eruit te halen. De buitenbrievenbus is gemaakt van sterke materialen, dus je hoeft je geen zorgen te maken om je pakket. De Logixbox is bestand tegen weer en wind én vandalisme. Je haalt het pakket uit de brievenbus wanneer het jou uitkomt.

Er is een Logixbox voor grote pakketten (Topbox) en er is een model dat speciaal ontworpen is om meerdere pakketjes te ontvangen (Multibox). Bekijk de keuzes hierboven en lees op de productpagina's meer over de voordelen van de twee types pakketbrievenbussen. Je kiest zelf de Logixbox die past bij jouw online shop-gedrag. Wel zo logisch.

 

Jouw volgende Handyman bestelling in de Logixbox

Bestel voor 20:00 vandaag de Logixbox, dan is morgen de laatste dag dat je ooit nog op pakketjes hoeft te wachten. De volgende keer dat je iets bij Handyman of een andere webshop bestelt, doet de bezorger de bestelling in de buitenbrievenbus. Zo voorzie jij jezelf van het ultieme gemak van online winkelen!