Sortering

Fitbit

0 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Fitbit activity tracker

Nieuw op Handyman.nl: Fitbit. Deze activity trackers motiveren je om meer te bewegen, af te vallen of spiermassa te kweken. En ze zien er ook nog eens trendy en stijlvol uit! In ons assortiment vind je de Fitbit Flex 2, Fitbit Alta, Fitbit Charge 2 en de Fitbit Aria slimme weegschaal. Ook zijn losse bandjes voor de Fitbit Charge 2 verkrijgbaar, zodat je de fitness armband af kunt stemmen op je outfit. Voor alle producten op deze pagina geldt dat wij ze vandaag nog versturen als je voor 20:00 uur je bestelling plaatst. Je kunt morgen dus al starten met je fitte levensstijl! Het gehele Fitbit assortiment wordt door ons kosteloos verzonden. 

 

De juiste maat kiezen

De Fitbit activity trackers zijn beschikbaar in maat S en maat L. Maat S(mall) is geschikt als je een polsomtrek hebt van 14 tot 17 centimeter. Kies voor maat L(arge) als je polsomtrek 17 tot 20,6 centimeter is.

 

Verrassende functies

Fitbit is veel méér dan een activity tracker. Zo meet de armband indien gewenst ook je slaappatroon. Benieuwd welke functies de sporthorloges nog meer hebben? Lees dan onze blog over Fitbit.

 

Fitbit laders

Ben je de originele oplader van jouw Fitbit kwijt of is deze kapot? Bestel dan bij Handyman jouw nieuwe USB-oplaadkabel voor bijvoorbeeld de Fitbit Alta, -Flex 2 of -Charge. De kabels die wij verkopen zijn niet van Fitbit zelf, maar van een andere producent. Daardoor zijn ze voordeliger. Wij garanderen dat de kwaliteit ervan gelijk is aan die van de originele laadkabels.