Recycleweek 2022

Gemiddeld liggen er in elk huishouden in Nederland vier elektrische apparaten stof te verzamelen, deze ongebruikte apparaten worden ook wel e-waste genoemd. Zonde, want deze apparaten bevatten grondstoffen die heel goed hergebruikt kunnen worden. Op 14 oktober is het voor de 3e keer International E-waste Day. De hele week rondom deze dag is in Nederland uitgeroepen tot Nationale Recycleweek en zijn er acties en campagnes om de inzameling van e-waste extra te stimuleren.

Liggen in jouw kasten, laatjes, op zolder of in de schuur nog cartridges, batterijen en/of lampen die je nooit meer gebruikt?
 

Wecycle ook mee! Lever ze in bij jouw lokale Handyman winkel!

 

Zorg voor het milieu zit verankerd in de aard van ons bedrijf. Immers: door het zo breed mogelijk beschikbaar stellen van accessoires en onderdelen voor vrijwel elk elektrisch huishoudelijk apparaat stellen we de consument in staat de levensduur van hun apparaten te verlengen. Dat spaart grondstoffen en energie en beperkt de afvalstroom. Daarnaast stimuleren we het hergebruik van grondstoffen door het actief inzamelen van lege inktcartridges en toners, tl-, spaar- en ledlampen en batterijen.
 

Ontdek alle tweede kansen voor je oude apparaat

Op www.watismijnapparaatwaard.nl staan veel / vind je mogelijkheden om je apparaat een tweede leven te geven zoals weggeven, repareren of verkopen.