Refurbished iPhones bij Handyman

Koop een voordelige iPhone bij jouw vertrouwde Handyman

Apple heeft weer de allernieuwste iPhone gelanceerd: de iPhone X. Dit jaar zijn de rijen echter niet zo lang als voorgaande jaren; de hoge prijzen beginnen het enthousiasme te drukken. Waar we tegenwoordig wel meer en meer enthousiast van worden zijn refurbished iPhones. Een refurbished iPhone is er voor elk budget.
 


Een nieuwe smartphone aanschaffen is duurder dan ooit. De zogenaamde technische hoogstandjes worden alsmaar prijziger, ook al is de vooruitgang van de ene generatie iPhone naar de andere miniem. De meeste gebruikers zullen niks merken van (lees: geen voordeel hebben aan) de “upgrade”, maar je betaalt er wel honderden euro’s voor. Steeds meer telecomproviders bieden de telefoons ook niet meer gratis aan bij de abonnementen. Laat je de provider wel een groot deel (meer dan €250,-) van de kosten van een nieuw toestel voorschieten, dan krijg je een BKR-registratie op jouw naam. Dat kan later vervelende consequenties hebben.

Wat is nu wijsheid als je toe bent aan een nieuwe smartphone? Je kunt niet meer zonder. Je wilt niet meer zonder. Je wilt een mooie Apple iPhone voor een vriendelijke prijs, is dat nou zo gek? Handyman vindt van niet. Een nieuwe smartphone hoeft je geen arm en een been te kosten. Bij jouw vertrouwde Handyman koop je nu een refurbished iPhone; dat is een zo-goed-als-nieuwe smartphone, zonder pijn in je portemonnee en zonder BKR-registratie, maar mét garantie.

 

Wat is een refurbished iPhone?

“To refurbish”: (Engels) renoveren, opknappen, oppoetsen

Het is voor veel mensen niet duidelijk wat een “refurbished” apparaat precies is. De vergissing wordt vaak gemaakt dat refurbished hetzelfde is als tweedehands, maar dat is niet het geval.

Refurbished is een Engelse term die zich laat vertalen naar “gerenoveerd”. Dat woord spreekt voor zich. De refurbished iPhone is een gerenoveerde telefoon. Dat is echter wel heel erg kort door de bocht. De smartphone doorgaat een lang en nauwkeurig proces om de kwaliteit te garanderen, voordat hij bij Handyman in de winkel komt. De telefoon moet namelijk 100% in orde zijn. Doorloop de reis met ons:
 

1. Collecteren: Bij elke release van een nieuwe iPhone komen telefoons uit de vorige generatie beschikbaar. Deze smartphones zijn nog lang niet aan het einde van hun Latijn, daarom krijgen ze een tweede leven. De data wordt gewiped en de nieuwste versie van iOS wordt geïnstalleerd.

2. Controleren: Smartphones die je koopt bij Handyman worden grondig getest door robots. De unieke robots die hiervoor gebruikt worden zijn in staat veel nauwkeuriger te controleren dan de mens. In 4 minuten loopt de robot meer dan 50 punten na, zoals de levensduur van de accu, de gevoeligheid van het touchscreen en de Touch ID, en de kwaliteit van de camera en speakers.

3. Renoveren: Als de telefoon op ook maar één punt (van de 50+) geen volle 100% scoort, dan wordt de iPhone door experts gerepareerd. Indien nodig worden onderdelen vervangen, zoals bijvoorbeeld de accu.

4. Hercontroleren: Na de renovatie wordt het toestel nogmaals door de robot gecontroleerd om te verzekeren dat het probleem verholpen is. Alleen als de smartphone 100% technisch in orde is wordt hij goedgekeurd voor de volgende fase van het proces.

5. Reinigen: Voor de hygiëne wordt de telefoon grondig (en veilig) gereinigd. Het beeldscherm wordt opgepoetst zodat deze optimaal glanst.

6. Graderen: De toestellen worden aan de hand van cosmetische gebruikerssporen opgedeeld in drie categorieën. De categorie van de telefoon bepaalt de korting die je krijgt.

Remarketed: Dit is de hoogste gradatie. De Remarketed telefoons hebben totaal geen gebruikerssporen, ze zijn namelijk nooit echt gebruikt! De telefoons verkeren in hun originele staat en zijn in perfecte technische conditie. De oorsprong van deze smartphones is bijvoorbeeld voorraadoverschotten en geannuleerde orders.
Remarketed = als nieuw.

A-Grade: In deze klasse zitten telefoons met slechts één tot maximaal drie lichte gebruikerssporen. Deze gebruikerssporen bevinden zich in de meeste gevallen op de behuizing van de smartphone, zelden op het display. De technische conditie van de telefoon is optimaal. Indien de robot bij controle defecten heeft gevonden, dan zijn deze gerepareerd en onderdelen die geen 100% scoorden op de test zijn vervangen.
A-Grade = zo goed als nieuw.

B-Grade: De telefoons in deze budgetklasse zijn in technische top-conditie, maar vertonen wel gebruikerssporen. Dit houdt in dat er op de behuizing en op het scherm zichtbare krasjes en deukjes zitten. Eventuele defecte onderdelen zijn vervangen. Vanwege de cosmetische schade zijn smartphones met het B-grade extra voordelig.
B-Grade = zichtbaar gebruikt.

7. Verkoop klaar maken: De refurbished iPhone heeft het proces met vlag en wimpel doorstaan en wordt ingepakt. De telefoon ligt nu bij Handyman op jou te wachten! Wanneer kom jij hem halen?

Het voordeel van refurbished

Door voor een refurbished iPhone te kiezen bespaar je veel geld. Honderden euro’s! Ga voor een nieuwer model dan je normaal bij Apple zou kunnen veroorloven (toch de iPhone 7, in plaats van de iPhone 6). Of steek je nieuwe telefoon in de ene broekzak en het geld dat je over hebt in de andere; daar ga je later iets leuks van doen. Er zijn meer dingen in het leven waar we graag geld aan uitgeven dan alleen aan onze smartphone. Dankzij ons aanbod aan refurbished iPhones is de top kwaliteit van Apple voor iedereen toegankelijk, zonder die gevreesde BKR-registratie. Bij een telecomprovider kies je een voordelig SIM-only abonnement dat bij jou past.

 

Garantie

Angst voor defecten is de reden dat veel mensen twijfelen over de aanschaf van een refurbished toestel. Ook al is de refurbished variant voordeliger, hij kost nog steeds aardig wat geld en niemand wil een miskoop riskeren. Als je een Apple koopt, wil je later niet met de gebakken peren zitten.

2 jaar garantie

Handyman begrijpt jouw twijfel. Wij staan garant voor de kwaliteit van de telefoons die wij verkopen. Daarom bieden wij maar liefst 2 jaar garantie op onze Apple iPhones. Veel andere verkopers hanteren slechts 1 jaar garantie. Wij hebben vertrouwen in onze producten. Als je in die twee jaar tijd toch een defect ontdekt, dan wordt dit gratis gerepareerd.

30 dagen omruilgarantie

Onze klanten kunnen altijd rekenen op grensverleggende service. Wij gaan altijd een stap verder voor onze klant. De verkoop van refurbished iPhones is hierop geen uitzondering. Bovenop de 2 jaar garantie, krijg je ook 30 dagen omruilgarantie. Als je bij de aankoop van de telefoon direct een hoesje en screenprotector aanschaft, dan verlenen wij jou het recht om binnen 30 dagen de telefoon om te komen ruilen als het toestel je niet bevalt, om wat voor reden dan ook.

Ongebruikt en in de originele verpakking geldt: niet goed, geld terug.

 

Jouw iHandyman

“Handy”: (Duits) Mobiele telefoon

Handyman heeft al jaren alles voor de mobiele telefoon: opladers, hoesjes, schermbeveiliging, houders en nu ook popsockets… De “handy” in onze naam verwijst naar onze handige producten. De smartphones zelf hadden we nog niet, maar er werd wel vaak naar gevraagd. Een aantal van onze vestigingen hebben nu de primeur!

Is jouw Handyman één van de winkels die de refurbished iPhones in hun assortiment hebben? Bekijk de onderstaande lijst van deelnemende filialen. Bij deze filialen zijn verschillende modellen refurbished iPhones in de winkel direct beschikbaar. Kom langs om de toestellen te bekijken en laat je verbazen door de voordelige prijzen. Onze winkelmedewerker helpt jou om de beste keuze te maken. Als je liever een ander model iPhone hebt dan op dat moment in het assortiment in de winkel zit, dan bestelt jouw Handyman dat toestel speciaal voor jou.


Haarlem
Maastricht

(de refurbished iPhones zijn helaas nog niet verkrijgbaar bij andere filialen of via de webshop)