Happy Rent

Handyman verhuurservice: professioneel en voordelig je vloer reinigen (met een glimlach)

Is jouw vloer vies en is de glans er inmiddels wel van af? Iemand inhuren om de vloer te laten onderhouden is prijzig. De machines die voor deze klussen gebruikt worden zijn ook duur, dus het is niet voordelig om deze te moeten kopen voor een enkele behandeling van de vloer. Om jouw vloer toch weer te laten stralen heeft Handyman dé oplossing: Happy Rent. Bij geselecteerde, onderstaande Handyman-filialen huur je professionele Numatic reinigingsmachines, voor grondig onderhoud van de vloer bij jou thuis of op kantoor. 
 

Deelnemende winkels

De Happy Rent verhuurservice wordt door onderstaande Handyman filialen aangeboden. Als je in (of in de buurt van) één van onderstaande steden woont, dan kun je terecht bij jouw Handyman voor het huren van de apparaten. De winkelmedewerker helpt jou verder. De winkels zijn ook telefonisch te bereiken voor vragen over Happy Rent.

  • Almere telefoon:  036 - 534 41 39 
  • Doetinchem telefoon:  0314 - 38 40 70 
  • Drachten telefoon:  0512 - 51 18 81 
  • Gouda telefoon:  0182 - 58 65 56 
  • Heerlen telefoon:  045 - 571 01 00 
  • Veenendaal telefoon:  0318 - 54 30 53 
  • Venlo telefoon:  077 - 354 55 54 

Met deze machines en de bijpassende producten van HG (ook verkrijgbaar bij Handyman) krijg jij elk type vloer weer in topconditie. De machines zijn ook te koop in onze webshop. Voor vragen neem je gerust contact op met de klantenservice.

De Numatic apparaten

De Numatic machines hebben een kenmerkend gezichtje dat je altijd toelacht. Door jouw schoonmaak-arsenaal (tijdelijk) uit te breiden met één van deze apparaten maak je het boenen van de vloer een makkelijke klus voor jezelf. Zodra je het resultaat ziet, ga je zelf ook glimlachen.

Henry LoLine: De Henry LoLine is een compact reinigingssysteem. Deze eenschijfsmachine levert dezelfde schoonmaakresultaten als grotere boenmachines, maar is dankzij zijn formaat veel handzamer. De LoLine weegt slechts 18 kilo en is opvouwbaar; je neemt het apparaat makkelijk mee in de auto (ook in een kleine auto). De Henry LoLine is te huur en te koop.

Twintec TT 1840: De Twintec is een groter reinigingssysteem. Deze grotere variant maakt makkelijk werk van grotere klussen. De Twintec schrobzuigmachine is niet standaard beschikbaar; dien een aanvraag in bij de dichtstbijzijnde deelnemende Handyman winkel als je deze krachtpatser wilt huren.

Charles Waterzuiger: Met de Charles Waterzuiger zuig je natte oppervlakken in een mum van tijd droog. De vloer drogen met de Charles Waterzuiger levert het beste resultaat. Je gebruikt de waterzuiger ook als normale stofzuiger. De Charles Waterzuiger is te huur en te koop.

George Tapijtreiniger: Tapijt, kleed en bekleding reinig je eenvoudig en grondig met behulp van de George Tapijtreiniger. Het apparaat zuigt vuil efficiënt uit de vezels. Dat is echter niet alles! George is een echte alleskunner, hij is namelijk ook geschikt voor gebruik als gewone stofzuiger en waterzuiger. De George Tapijtreiniger is te huur en te koop.
 

Numatic en Handyman maken van iedereen een pro

De vloer krijgt veel te verduren, maar dat zien we er eigenlijk liever niet aan af. Daarom is goed onderhoud van de vloer zo belangrijk. Voor goed onderhoud heb je natuurlijk goede materialen en producten nodig. Happy Rent maakt dit voor iedereen toegankelijk, zodat elk huishouden een glanzende en hygiënische vloer kan hebben waar op geleefd mag worden.

Schoonmaken is geen raketwetenschap. De Numatic machines zijn eenvoudig in gebruik, kind kan de was doen jij kan de vloer doen. De apparaten zijn voorzien van een uitgebreide handleiding. De Handyman medewerker neemt de uitleg met je door, om er zeker van te zijn dat alles duidelijk is. Bovendien weet jouw Handyman precies welke producten van HG en andere benodigdheden je verder nodig hebt voor jouw vloer. In combinatie met de reinigingsmiddelen van HG lever jij een professioneel resultaat af om trots op te zijn. Als je later toch nog vragen hebt, neem je contact op met de winkel waar je de machine hebt gehuurd. Zij beantwoorden jouw vragen en helpen je verder.
 

Volledig onderhoud voor elke vloer

Dankzij het aanbod aan machines van Numatic en reinigingsmiddelen van HG hebben wij precies wat jij nodig hebt voor jouw klus; reinigen, krachtreinigen en beschermen. Voor elk type vloer vind je bij ons de juiste combinatie van apparaat en schoonmaakmiddel. Tapijt, tegels, siergrind, natuursteen, kunststof (pvc, linoleum, gietvloer), laminaat, parket (gelakt en ongelakt) en geolied hout. Welk type vloer heb jij? Wanneer je naar de winkel komt om het apparaat te huren, koop je gelijk de geschikte HG middelen en andere benodigdheden.
 

Tarieven om Happy van te worden

Hoe groot is jouw klus? Je bepaalt zelf of je de machine voor een dag, een weekend, of een hele week huurt. Je gaat aan de slag wanneer het jou uitkomt en in je eigen tempo. We hebben voordelige huurtarieven voor alle machines. In combinatie met de apparaten schaf je enkele benodigdheden (verbruiksartikelen) en reinigingsmiddelen aan. Jouw Handyman in de winkel geeft jou adviezen over de geschikte producten en hoe je ze gebruikt, voor het beste resultaat. 

 

Een voorbeeld

Henk heeft een laminaat vloer die is vervuild en dof is geworden. Hij gaat naar één van de deelnemende Handyman filialen met een vraag: “Hoe krijg ik mijn vloer weer schoon en glanzend?

Zijn Handyman heeft het antwoord: “Trakteer je laminaatvloer op een professionele onderhoudsbeurt. Dankzij onze Happy Rent verhuurservice, doe je dat gewoon zelf. Om te beginnen ga je de vloer reinigen. Dat doe je met speciale laminaat reiniger van HG. Als je wilt dat de vloer weer gaat glanzen, gebruik je vervolgens HG Laminaat Beschermfilm Met Glans. Dit breng je aan en verdeel je met de dweil en daarna ga je de vloer opwrijven met onze Henry LoLine. De Henry LoLine en de benodigde padhouder huur je bij ons voor een voordelig tarief. De waarborgsom krijg je bij inlevering weer terug. De opwrijfpad koop je er los bij voor €15. Als je tijd hebt, klaar je deze klus in één dag en dan heb je voor iets meer dan €50,- alles in huis voor een professioneel resultaat.

Henk vraagt zich af: “Weet je zeker dat ik dit zelf kan? Ik heb namelijk twee linkerhanden.

Absoluut! Ik neem de handleiding met je door, dan ben jij een pro,” verzekert de Handyman hem. “En gewoon even bellen als iets je toch niet duidelijk is. Om het je nog makkelijker te maken, raad ik je aan om onze handige Henry Spraymop te gebruiken, in plaats van de dweil. De Spraymop maakt het je extra eenvoudig. Hij kost €59,95 en elke keer als je de vloer gaat schoonmaken heb je er plezier van. Echt, voor deze klus draai jij jouw linkerhand niet om.