Sortering

Bosch / Siemens stofzuigeronderdelen

4 artikelen
Filter
Sorteer
Weergave
1

Bosch / Siemens stofzuigeronderdelen

Er gaat wel eens een onderdeel kapot aan je stofzuiger, zoals een zwenkwieltje of de aan/uit schakelaar. Niet zo vreemd natuurlijk; het apparaat krijgt veel te verduren. We slepen de stofzuiger het hele huis door, soms met enige haast en ongeduld. Je zou trouwens ook niet de eerste zijn die de stofzakhouder samen met de volle stofzuigerzak bij het vuilnis gooit. Bij Handyman hebben wij nieuwe onderdelen die zowel op stofzuigers van Bosch als stofzuigers van Siemens passen. Op deze pagina vind je de originele onderdelen. Het assortiment op deze pagina is nog beperkt. We hebben ook universele onderdelen die op jouw stofzuiger passen. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan stofzuiger accessoires waar je misschien naar op zoekt bent. Kijk voor artikelen zoals zuigmonden, buizen en slangen in de categorie accessoires.

Bestel je stofzuigeronderdelen bij Handyman

Je wilt het kapotte stofzuigeronderdeel zo snel mogelijk vervangen, zodat jouw stofzuiger weer in topconditie is. Dat werkt een stuk makkelijker. Plaats je bestelling voor Bosch / Siemens onderdelen voor 8 uur ’s avonds, dan wordt jouw pakketje morgen al aan huis bezorgd. Natuurlijk is het ook een optie om het onderdeel naar de dichtstbijzijnde Handyman winkel te laten sturen. Dan haal je je bestelling op wanneer het jou uitkomt.

Vind je op deze pagina niet wat je zoekt en staat het ook niet bij de accessoires? Onze klantenservice en de productexperts in de winkels helpen je graag om het juiste onderdeel voor je te bestellen. Bel onze klantenservice, of ga langs bij jouw Handyman