Testimonials medewerkers

‘Niet alleen leerzaam maar ook nog eens ontzettend leuk!’

Handyman is een fijn en gezond bedrijf en houdt dit op peil d.m.v. jaarlijkse trainingsdagen.
Bij Handyman werken is niet alleen leerzaam, maar ook nog eens ontzettend leuk!
Je ontmoet elke dag nieuwe mensen en pakt elke dag nieuwe kansen om jezelf beter te ontwikkelen binnen het bedrijf. De verantwoordelijkheid en ruimte die je krijgt geeft je de vrijheid het naar je eigen keuze in te vullen. Het contact onder collega's verloopt soepel en we staan altijd voor elkaar klaar.

Het verkopen van huishoudelijke onderdelen en accessoires spreekt mij erg aan omdat elke verkoop anders is en je hierbij elke keer weer wat nieuws leert. De kennis die je zo opdoet kun je later weer mee geven aan een klant. Bij Handyman geven wij de juiste service en klantvriendelijkheid en hebben we voor elk probleem een oplossing!

Kirsten Vervest
Assistent filiaalhoudster Rotterdam IJsselmonde

‘Passie voor mijn werk!’

Sinds 2011 werk ik bij Handyman en elke dag ga ik met plezier naar mijn werk! En elke dag is weer anders. Ik ben begonnen als regio vervanger, maar snel groeide ik door tot filiaalhouder. En elke dag is voor mij dan ook een uitdaging om met passie en veel plezier de klanten zo goed mogelijk te helpen. Vooral ook omdat ik met een fantastisch team mag samen werken. Zoal in de winkel, maar ook achter de schermen op kantoor.

Zou jij bij ons willen werken? Maar ben je nog niet overtuigd!! Loop gerust bij ons binnen voor een praatje!! Je bent van harte welkom!

Bas van Riet
Shopmanager Houten

‘Commercieel plezier’

Je kunt bij Handyman met bijna elke vraag en elke klacht aan de slag omdat het assortiment oneindig lijkt te zijn. Noem het maar en we hebben het. Zo niet, dan zoeken we een alternatief. Alleen al voor dit commerciële plezier met mijn klanten kom ik elke dag met enthousiasme werken. Ik zie mezelf hier wel oud worden…

Frank v Es FH roermond

Frank van Es
Shopmanager Roermond