Testimonials medewerkers

'Diversiteit en service verlenen is uitdagend'

Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Handyman en ik heb het nog altijd erg naar mijn zin. Ik ben bij Handyman begonnen als weekendhulp en ik ben nu regiovervanger door de regio Zuid-Holland. Dit brengt veel diversiteit met zich mee en dat zorgt er mede voor dat je iedere dag weer iets anders kan verwachten. Het zorgt er ook voor dat je iedere dag weer iets bijleert.

We hebben een ruim assortiment waardoor je veel mogelijkheden hebt om de klant blij te kunnen maken met misschien het simpelste of kleinste onderdeel. Je bent er als verkoopmedewerker om de klant te helpen in allerlei opzichten zoals services die we verlenen, maar je werkt ook oplossingsgericht. Dit is en blijft ook altijd een leuke uitdaging en zorgt er zeker voor dat ik vandaag de dag nog steeds plezier beleef in de winkels waar ik sta.

Claire

Regiovervanger Zuid-Holland

‘Passie voor mijn werk!’

Sinds 2011 werk ik bij Handyman en elke dag ga ik met plezier naar mijn werk! En elke dag is weer anders. Ik ben begonnen als regio vervanger, maar snel groeide ik door tot filiaalhouder. En elke dag is voor mij dan ook een uitdaging om met passie en veel plezier de klanten zo goed mogelijk te helpen. Vooral ook omdat ik met een fantastisch team mag samen werken. Zoal in de winkel, maar ook achter de schermen op kantoor.

Zou jij bij ons willen werken? Maar ben je nog niet overtuigd!! Loop gerust bij ons binnen voor een praatje!! Je bent van harte welkom!

Bas van Riet
Shopmanager Houten

‘Commercieel plezier’

Je kunt bij Handyman met bijna elke vraag en elke klacht aan de slag omdat het assortiment oneindig lijkt te zijn. Noem het maar en we hebben het. Zo niet, dan zoeken we een alternatief. Alleen al voor dit commerciële plezier met mijn klanten kom ik elke dag met enthousiasme werken. Ik zie mezelf hier wel oud worden…

Frank v Es FH roermond

Frank van Es
Shopmanager Roermond