Week van de stenen winkel

Handyman viert de week van de stenen winkel!

Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in jouw buurt!

 

Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 9 tot en met 15 mei de 'Week van de Stenen Winkel' plaats. Een week waarin we de zelfstandige winkelier in de buurt in het zonnetje zetten.


In onze winkels maken wij van Handyman komende week er dus een feestje van. Met ballonnen, vlaggetjes en uiteraard, onze kenmerkende goede service en acties!

 

Komende week kun je bij ALLEEN bij onze stenen winkels terecht voor de volgende acties: 

  • 2e pak stofzuigerzakken, 25% korting *
  • 2e pak batterijen, 25% korting *
  • 2e pak lampen 25% korting * 
* Je bent vrij in je keuze en krijgt 25% korting op het goedkoopste artikel. Deze acties gelden alleen in de stenen Handyman winkels.

 

Wat kan jij betekenen voor Handyman in de week van de stenen winkel?

  • Koop in die week 1x extra een product bij een lokale winkel. Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer. Met jouw aankoop ondersteunt de ondernemer zijn of haar gezin en helpt lokale activiteiten mee te financieren.
  • Steun jouw favoriete lokale Handyman via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook of Instagram-post van de Handyman in jouw buurt. Kost je helemaal niets, maar het helpt ons wel nieuwe mensen te bereiken.
  • Plaats een bericht op social media met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein. Maak bijvoorbeeld een foto van een product dat je bij een lokale winkel kocht en plaats deze hashtags bij je foto. Hiermee help je de boodschap te verspreiden dat de lokale stenen winkels in jouw buurt een bezoek waard zijn.

Kies een van deze activiteiten, of voer ze allemaal uit... het is aan jou. Namens alle stenen winkels en speciaal de Handyman in jouw omgeving: DANK JE WEL!!!