Handyman Doetinchem

  + Mijn Winkel

Adresgegevens

Boliestraat 13-a
7001 BA Doetinchem
Bel ons op: 0314 - 38 40 70
E-mail: doetinchem@handyman.nl

Routebeschrijving
Mail deze vestiging

Winkel in beeld

Meer dan 15 jaar ervaring

Bijzondere services bij Handyman Doetinchem:


Hangt er niet tussen wat je zoekt? Naast handige producten zijn wij ook hét adres voor onderdelen. Wij helpen jou om het juiste onderdeel te vinden bij één van onze leveranciers. Ons onderdelenhuis is klein, maar onze kennis en ons netwerk is groot! Voor onze klanten kunnen we aan meer dan 1 miljoen onderdelen komen. Jij vertelt ons wat er kapot is aan jouw huishoudelijke apparaat en wij regelen het vervangende onderdeel voor je. Binnen enkele dagen hebben wij het artikel voor je klaar liggen. Tijdens openingstijden bel je ons voor vragen direct op 0314-38 40 70. Wij vertellen je of we het product dat jij nodig hebt op voorraad hebben en wat het kost. Indien nodig, gaan we alvast speuren bij onze leveranciers.

We hebben een groot aanbod aan handige artikelen voor in huis. Toch is het allerhandigste aan Handyman: onze kennis en ervaring! En die bieden we helemaal gratis. Met de juiste onderdelen en onze kennis, helpen wij onze klanten het beste te halen uit alle elektronische “hulpjes” in huis. Als jij een probleem hebt met jouw apparatuur, willen wij dat voor jou oplossen. Een stapje verder gaan om onze klanten blij te maken is voor ons geen moeite maar dé reden dat werken bij Handyman zo leuk is. Wanneer de klant tevreden ons onderdelenhuis verlaat, krijgen wij weer een boost van positieve energie. Waar we dan de volgende klant weer mee helpen.

Onze fijne winkel is toegankelijk voor mensen met een rolstoel of scootmobiel.

Extra services

Naast ons reguliere assortiment bied ik enkele diensten aan die je (nog) niet in iedere Handyman winkel vindt. Zo kun je in onze winkel ook terecht voor: 

  • Het huren van professionele boenapparatuur en waterzuigers voor ieder type vloer
  • Het vervangen van horlogebatterijtjes
  • Het laten maken van professionele pasfoto's

 

Graag tot ziens bij Handyman Doetinchem!

Jochem en medewerkers

Openingstijden

  1. Maandag 11:00 - 17:30
  2. Dinsdag 09:00 - 17:30
  3. Woensdag 09:00 - 17:30
  4. Donderdag 09:00 - 17:30
  5. Vrijdag 09:00 - 17:30
  6. Zaterdag 09:30 - 17:00
  7. Zondag gesloten