Handyman Almere-Centrum

  + Mijn Winkel

Adresgegevens

Schrijverstraat 9
1315 HW Almere-Centrum
Bel ons op: 036 - 534 41 39
E-mail: almere@handyman.nl

Routebeschrijving
Mail deze vestiging

Winkel in beeld

Het vertrouwde adres voor accessoires

 

Bijzondere services bij Handyman Almere-Centrum:


Welkom bij Handyman! Sinds jaar en dag "het" vertrouwde en toonaangevende adres voor accessoires, onderdelen en onderhoudsmiddelen voor al je huishoudelijke, elektrische apparaten. Je vindt ons midden in het centrum van Almere, vlakbij de Primark en C&A. Kwaliteit en service is bij ons geen toeval. Ervaar het zelf!

Het oppervlak van de gemiddelde Handyman winkel mag misschien niet zo groot zijn, ons assortiment is dat wel! Zo kun je bij ons terecht voor onder meer:

Daarnaast is Handyman een echte onderdelenwinkel. Wist je dat wij ruim 1 miljoen onderdelen voor je kunnen bestellen bij onze leverancier? Met deze vervangende onderdelen blaas je apparaten zoals de vaatwasser, koffiemachine en stofzuiger nieuw leven in. Dat is beter voor het milieu én voor het saldo op jouw bankrekening, want weggooien is zonde! Wij vinden het sowieso belangrijk dat je zo lang mogelijk plezier hebt van apparatuur. Daarom krijg je een “stofzuiger apk” met  50% korting als je een Numatic stofzuiger bij ons hebt gekocht. We controleren dan of het apparaat nog optimaal werkt. Soms blijkt hierbij dat het filter van het apparaat vervangen moet worden. Klanten merken thuis direct dat de zuigkracht van de stofzuiger flink verbeterd is! De apk zorgt dan ook voor veel blije klanten.

Ik draai al aardig wat jaren mee in deze winkel. Door mijn ruim 25 jaar ervaring en de kennis die ik daarbij heb opgebouwd kun je met vrijwel iedere vraag bij me terecht. Mijn collega’s en ik verkopen niet klakkeloos waar de klant naar vraagt, maar komen door middel van gerichte vraagstelling samen tot de beste oplossing. De geweldig leuke interactie met klanten en de ideale combinatie van commercie, techniek en omgang met mensen, dát maakt ons werk zo leuk.

Er is rondom de winkel volop parkeergelegenheid, zowel op straat als in de diverse parkeergarages. Houd er wel rekening mee dat in de omliggende straten overal betaald parkeren geldt; anders kan je bezoekje aan onze winkel duur uitpakken. Onderdelenhuis Handyman is tevens prima toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen.

Een extra service die wij bieden, en waar je nog niet in al onze filialen gebruik van kunt maken, is de Happy Rent verhuurservice. Bij ons huur je voor een laag tarief een professionele machine om je vloer te onderhouden of op te frissen. Denk bijvoorbeeld aan een Numatic waterzuiger of de LoLine boenmachine. Je huurt de apparaten voor een dag, weekend of week. Wij adviseren je graag welke reinigers je nodig hebt om het beste resultaat te krijgen.

Tevens repareren en controleren wij stofzuigers van ieder merk volgens ons unieke "no cure no pay" concept. Hoe gaat dit in zijn werk? Je brengt je stofzuiger bij ons in de winkel, wij kijken de stofzuiger vervolgens gratis na. Zodra we een probleem constateren doen wij een geheel vrijblijvende prijsopgave. Als je akkoord gaat met ons aanbod, dan is je stofzuiger meestal binnen 1 à 2 dagen hersteld. Toch liever even verder kijken voor een andere oplossing? Dan kun je de stofzuiger uiteraard gewoon kosteloos afhalen. Is de stofzuiger niet meer te herstellen? Dan voeren wij deze volgens alle milieunormen gratis voor je af. Je betaalt dus helemaal niets!

Heb je een vraag? Bel, e-mail of kom langs in onze onderdelenwinkel voor deskundig advies en service op maat. Wij lossen jouw probleem veelal ter plekke of binnen een dag op.

 

Hartelijke groet,
Chris en collega’s – Handyman Almere Centrum

Openingstijden

  1. Maandag 12:00 - 18:00
  2. Dinsdag 09:30 - 18:00
  3. Woensdag 09:30 - 18:00
  4. Donderdag 09:30 - 18:00
  5. Vrijdag 09:30 - 18:00
  6. Zaterdag 09:30 - 16:30
  7. Zondag Zie extra

Extra openingstijden

  1. 29 mei gesloten