Handyman Arnhem

  + Mijn Winkel

Adresgegevens

Kronenburgpassage 86-c
6831 ER Arnhem
Bel ons op: 026 - 327 29 68
E-mail: arnhem@handyman.nl

Routebeschrijving
Mail deze vestiging

Winkel in beeld

Super service in Arnhem

Bijzondere services bij Handyman Arnhem:


Handyman Arnhem heeft meer dan onderdelen en accessoires. Wij vinden het belangrijk dat Handyman meer is dan een winkel. Wij zijn een probleemoplosser voor onze klanten. Natuurlijk is onze winkelketen bekend als onderdelenhuis en hebben we veel handige producten voor in en rondom het huis. Onze kennis is echter dat beetje extra waarmee we jou te hulp schieten. Heb jij een vraag over een apparaat in huis? Dan hebben wij het antwoord. Niet voor niets zeggen wij dat “super service” het handigste is waar Handyman de klant mee kan helpen. Van tevreden klanten krijgen wij energie, daarom doen wij zo hard ons best voor iedereen die bij onze winkel langs komt. 

Ons team heeft verstand van alles met een stekker, dus als jij een huishoudelijk apparaat hebt dat kuren vertoont, dan weten wij met welk onderdeel we deze huishoudelijke hulp weer in topconditie krijgen. Dit onderdeel bestellen we meteen voor je. Via haar leveranciers heeft Handyman keuze uit meer dan 1 miljoen onderdelen, voor elk soort apparaat, van elk merk. Schrijf het typenummer van de machine op en wij vinden het geschikte onderdeel; de V-snaar voor jouw wasmachine of een padhouder voor jouw Senseo koffiemachine. Omdat er zoveel verschillende onderdelen zijn, hebben we niet alles op voorraad in ons onderdelenhuis, maar binnen enkele dagen ligt het voor jou klaar. Persoonlijk advies met een glimlach hebben we altijd.

Handyman is niet alleen hét adres voor onderdelen. In onze winkel hebben we heel veel accessoires, benodigdheden en handige oplossingen voor het huishouden. Onze winkel is klein, toch is ons assortiment uitgebreid. We hebben te veel om op te noemen. Een  greep uit onze schappen:

Handyman Arnhem is gevestigd in de Kronenburgpassage. Onze onderdelenwinkel zit vlakbij de ingang van het winkelcentrum, bij de Albert Heijn. Combineer je wekelijkse boodschappen met een bezoek aan de Handyman. Het is hier elke laatste zondag van de maand koopzondag en op donderdagen is het koopavond. Parkeren in de parkeergarage van winkelcentrum Kronenburg is gratis, dus neem de tijd. Er zitten ontzettend veel leuke winkels in het winkelcentrum en daar zijn wij er één van! Na de “facelift” is de winkel modern en strak ingericht. Wij zijn er trots op. Het winkelcentrum - en natuurlijk ook onze winkel - is rolstoelvriendelijk. Tijdens openingstijden zijn wij voor vragen direct telefonisch te bereiken op 026 – 327 29 68.

Dus waar kan Handyman jou mee helpen? Goed advies, een slimme accessoire, of een nieuw onderdeel? Ons gezellige team staat voor je klaar.

Vriendelijke groeten,

Ricardo en collega’s – Handyman Arnhem

Openingstijden

  1. Maandag 11:00 - 18:00
  2. Dinsdag 09:00 - 18:00
  3. Woensdag 09:00 - 18:00
  4. Donderdag 09:00 - 20:00
  5. Vrijdag 09:00 - 18:00
  6. Zaterdag 09:00 - 17:00
  7. Zondag 12:00 - 17:00