Handyman Bergen op Zoom

  + Mijn Winkel

Adresgegevens

St. Josephstraat 8
4611 ML Bergen op Zoom
Bel ons op: 0164 - 23 98 95
E-mail: bergenopzoom@handyman.nl

Routebeschrijving
Mail deze vestiging

DHL

Winkel in beeld

Vertrouwde service in een modern jasje

Bijzondere services bij Handyman Bergen op Zoom:

 • DHL Parcelshop
 • iPhone accu vervangen
 • Horlogebatterijen vervangen
 • Mobile Service Centre
  Bij Handyman Bergen op Zoom kun je ook terecht voor de reparatie van je defecte telefoon en/of tablet. Laat je smartphone/tablet kosteloos verzenden naar Mobile Service Centre voor reparatie en ontvang binnen 24 uur na ontvangst je gerepareerde toestel retour. Voor actuele prijzen kun je terecht op de website van Mobile Service Centre.


Welkom bij Handyman Bergen op Zoom. Je kunt bij ons terecht voor onderdelen, accessoires en reinigingsmiddelen voor alle elektrische apparaten in je woning. Ook speciale lampen en specifieke onderdelen die je niet in onze webshop vindt kunnen wij vaak voor je bestellen. Welk probleem je ook hebt, onze productexperts denken graag met je mee hoe we dit op kunnen lossen! Wij hebben bovendien professioneel gereedschap om een horlogebatterij of iPhone accu te vervangen, want ook daarmee helpen we jou graag.

Onze onderdelenwinkel aan de St. Josephstraat is onlangs helemaal verbouwd en heeft een modernere uitstraling gekregen. We zijn ook een DHL servicepunt. Dat betekent dat je voortaan pakketten kunt laten bezorgen en versturen in onze winkel. Aan onze service hebben we natuurlijk niets veranderd, deze is nog als vanouds! Loop dus gerust binnen voor advies. Ook per e-mail en telefonisch zijn wij bereikbaar voor al je vragen.

Openingstijden

 1. Maandag 13:00 - 17:30
 2. Dinsdag 09:00 - 17:30
 3. Woensdag 09:00 - 17:30
 4. Donderdag 09:00 - 17:30
 5. Vrijdag 09:00 - 21:00
 6. Zaterdag 09:00 - 17:00
 7. Zondag gesloten