Handyman Breda-Centrum

  + Mijn Winkel

Adresgegevens

Ginnekenstraat 76
4811 JJ Breda-Centrum
Bel ons op: 076 - 521 19 52
E-mail: breda-centrum@handyman.nl

Routebeschrijving
Mail deze vestiging

Winkel in beeld

Dé onderdelenwinkel van Breda

Bijzondere services bij Handyman Breda-centrum:


In de gezelligste stad van Nederland vind je niet alleen het hoofdkantoor van Handyman, maar ook ons filiaal. Onze onderdelenwinkel is klein, maar vol praktische producten en Bredase gezelligheid.

We zitten in dezelfde straat als de Hema. Loop je van de Hema naar het Van Coothplein, dan kom je ons aan de rechterkant tegen. Zie ons winkeltje niet over het hoofd en kom even binnen. Parkeren kan op zo’n 50 meter afstand van onze voordeur en we zijn ook toegankelijk voor rolstoel- en scootmobiel-gebruikers.

Handyman Breda heeft het handige assortiment dat je van een Handyman mag verwachten. In ons onderdelenhuis hebben we veel slimme oplossingen voor het huishouden. Laat het kleine formaat van onze winkel je niet voor de gek houden; we hebben meer dan je denkt. Hebben we iets niet? Dan gaan we het speciaal voor jou bestellen.

Als we zouden moeten kiezen, nomineren wij de Novi Plumeau als het handigste product in het assortiment; die maakt het afstoffen een makkelijke klus. Welk product zou jij nomineren als het meest “Handy”? Kom langs om te ontdekken wat we allemaal hebben. Hier alvast een paar voorbeelden:

Dit is maar een klein voorbeeld van wat wij te bieden hebben in ons onderdelenhuis. Over onderdelen gesproken: Handyman vindt zo’n beetje elk onderdeel van elk huishoudapparaat voor jou. Wij geloven in repareren en vervangen, in plaats van weggooien. Met een nieuw onderdeel geef je een apparaat een tweede leven. Dan heb jij er langer plezier van en het scheelt weer in milieuonvriendelijk afval. Daarom hebben wij onderdelen die ze bijna nergens anders hebben. We hebben keuze uit meer dan 1 miljoen onderdelen, daar zit dat ene onderdeel dat jij nodig hebt vast ook tussen.

Natuurlijk zijn we blij als je voor Handyman kiest en onze winkel binnenstapt, maar we zien je liever gaan; als tevreden klant uiteraard! Mensen komen naar ons met een probleem en gaan weg met de oplossing. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Van klanten blij verrassen met onze oplossingen krijgen wij energie. Wij luisteren goed naar de klant en weten precies wat voor de klant het beste is. Dankzij onze kennis van (bijna) alles met een stekker en ons eigen assortiment, weten wij welk product dé oplossing is voor jou. Als we dit onderdeel of artikel niet op voorraad hebben in de winkel, dan bestellen wij die direct via onze leveranciers. Vaak hebben we het artikel de volgende dag al binnen.

Naast de standaard winkel-dagen zijn we ook elke eerste zondag van de maand geopend. Op donderdagen zijn we extra lang open, tot 20:00. Tijdens de openingstijden zijn we telefonisch te bereiken op 076 - 521 19 52 en je kunt ons altijd jouw vraag emailen (breda-centrum@handyman.nl), die beantwoorden we zo snel mogelijk. Kom je liever lang voor persoonlijk advies, dan heten wij jou graag welkom. Loop gerust binnen met al je vragen over huishoudelijke apparaten. Wij staan klaar om jou te helpen.

Tot ziens,

Martijn en collega’s – Handyman Breda-Centrum

Openingstijden

  1. Maandag 12:00 - 18:00
  2. Dinsdag 09:30 - 18:00
  3. Woensdag 09:30 - 18:00
  4. Donderdag 09:30 - 20:00
  5. Vrijdag 09:30 - 18:00
  6. Zaterdag 09:30 - 17:00
  7. Zondag gesloten