Handyman Den Bosch West

  + Mijn Winkel

Adresgegevens

Helftheuvelpassage 70
5224 AP Den Bosch-West
Bel ons op: 073 - 613 68 59
E-mail: denbosch-west@handyman.nl

Routebeschrijving
Mail deze vestiging

UPS

Winkel in beeld

De XL Handyman

Bijzondere services bij Handyman Den Bosch West:


Wij heten je graag welkom in de allergrootste Handyman van Nederland én België! Handyman Den Bosch-West is de enige XL Handyman. Ons onderdelenhuis heeft een oppervlak van 150 vierkante meter en dankzij die extra ruimte hebben wij een extra uitgebreid assortiment. Kom bij ons langs voor onder andere:

 • Het vervangen van horloge- en autosleutel batterijtjes
 • Lampen van GP, Philips, Osram en Calex (ook oudere gloeilampen)
 • Bijna het volledige aanbod aan oplossingen van HG
 • Accessoires voor je auto en fiets
 • Verf- en klusspullen (bijvoorbeeld: elektrisch gereedschap)
 • Hulp-producten voor ouderen en hulpbehoevenden
 • Het complete KlikAanKlikUit assortiment
 • Tevens zijn wij sinds kort ook een UPS point

Omdat we een breder assortiment hebben dan andere Handyman filialen, hebben we ook geregeld unieke aanbiedingen op onze producten.

Van al onze handige producten, zijn wij zelf vooral fan van de Numatic Henry stofzuiger. We gebruiken deze top-stofzuiger in de winkel én thuis. In onze winkel heb je keuze uit alle verschillende kleuren Numatic stofzuigers. Van die leuke kleuren en dat schattige gezichtje worden we vrolijk. Het maakt het stofzuigen een beetje aangenamer.

Net als elke Handyman, is Handyman XL een echt onderdelenhuis. We bestellen direct bij onze leveranciers meer dan 1 miljoen onderdelen speciaal voor jou. Met een nieuw onderdeel geef je een oud huishoudelijk apparaat een tweede leven; dat is een budget-vriendelijke en milieuvriendelijke oplossing. Met onze hulp verleng je de levensduur van grote apparaten, zoals de wasmachine en wasdroger en kleine apparaten, bijvoorbeeld het koffiezetapparaat.

Wij hebben verstand van alles met een stekker. Je bent bij ons dus niet alleen aan het juiste adres voor onderdelen en accessoires, maar ook voor praktisch advies over het vervangen van onderdelen en het onderhoud van huishoudapparatuur.

Handyman XL is niet alleen de grootste, wij vinden hem ook de mooiste en de gezelligste! Samen met onze klanten zorgen we voor een prettige sfeer in onze moderne zaak. We zouden een boek kunnen schrijven over ons dagelijkse werk. We hebben veel contact met onze klanten. Iedereen heeft een verhaal en wij luisteren graag. Persoonlijke aandacht voor onze klant is voor ons niet alleen belangrijk, we vinden het ook leuk. Wij maken tijd voor vragen stellen, meedenken, kletsen en af en toe een grapje. We hebben altijd een glimlach, maar we zijn pas echt blij als ook de klant met een glimlach in onze winkel staat. Daar doen we dan ook alles voor. Met onze kennis en producten zijn wij probleemoplosser voor de klant.

Je vindt onze onderdelenwinkel in de Helftheuvelpassage. We zitten vlakbij de ingang naast de Jumbo supermarkt. Net als het hele winkelcentrum, is Handyman XL rolstoelvriendelijk en toegankelijk voor mensen met een scootmobiel. Onder het winkelcentrum zijn meer dan 1.000 parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeren bij het winkelcentrum is gratis, let er wel op dat je een Blauwe Kaart in de auto legt. De Helfheuvelpassage heeft geplande koopzondagen, vooral rond de feestdagen zijn de winkels vaak open. Elke vrijdag is het koopavond en staan we tot 20:00 voor je paraat.

Houdoe uit Oeteldonk!

Isabelle en collega’s – Handyman Den Bosch-West

Openingstijden

 1. Maandag 11:00 - 18:00
 2. Dinsdag 09:30 - 18:00
 3. Woensdag 09:30 - 18:00
 4. Donderdag 09:30 - 18:00
 5. Vrijdag 09:30 - 20:00
 6. Zaterdag 09:30 - 18:00
 7. Zondag gesloten