Handyman Eindhoven-Centrum

  + Mijn Winkel

Adresgegevens

Vrijstraat 6
5611 AV Eindhoven-Centrum
Bel ons op: 040 - 244 46 87
E-mail: eindhoven@handyman.nl

Routebeschrijving
Mail deze vestiging

UPS

Winkel in beeld

Zowel A-merken als huismerken

Bijzondere services bij Handyman Eindhoven-Centrum:


Wanneer je gezellig komt winkelen in Eindhoven, kom dan ook even bij Handyman langs. Wij hebben tips en weetjes over alle soorten huishoudelijke apparaten en de bijpassende producten natuurlijk.

In onze winkel hebben we een uitgebreid assortiment, zoals je van een Handyman winkel mag verwachten. Naast de welbekende A-merken hebben we ook artikelen in ons huismerk; daar ben je vaak wat voordeliger mee uit. Je vindt in onze elektronicawinkel onder andere:

Hangt er niet tussen wat je zoekt? Naast handige producten zijn wij ook hét adres voor onderdelen. Wij helpen jou om het juiste onderdeel te vinden bij één van onze leveranciers. Ons onderdelenhuis is klein, maar onze kennis en ons netwerk is groot! Voor onze klanten kunnen we aan meer dan 1 miljoen onderdelen komen. Jij vertelt ons wat er kapot is aan jouw huishoudelijke apparaat en wij regelen het vervangende onderdeel voor je. Binnen enkele dagen hebben wij het artikel voor je klaar liggen.

In Eindhoven is het elke eerste en laatste zondag van de maand koopzondag en daar doen wij aan mee! Bovendien zijn de winkels in het centrum elke vrijdagavond tot 21:00 geopend. Ook is onze klein-maar-fijne winkel is toegankelijk voor mensen met een rolstoel of scootmobiel. 

Tijdens openingstijden bel je ons voor vragen direct op 040-244 46 87. Wij vertellen je of we het product dat jij nodig hebt op voorraad hebben en wat het kost. Indien nodig, gaan we alvast speuren bij onze leveranciers.

We hebben een groot aanbod aan handige artikelen voor in huis. Toch is het allerhandigste aan Handyman: onze kennis en ervaring! En die bieden we helemaal gratis. Met de juiste onderdelen en onze kennis, helpen wij onze klanten het beste te halen uit alle elektronische “hulpjes” in huis. Als jij een probleem hebt met jouw apparatuur, willen wij dat voor jou oplossen. Een stapje verder gaan om onze klanten blij te maken is voor ons geen moeite maar dé reden dat werken bij Handyman zo leuk is. Wanneer de klant tevreden ons onderdelenhuis verlaat, krijgen wij weer een boost van positieve energie. Waar we dan de volgende klant weer mee helpen. 

Handyman Eindhoven is gevestigd in de Vrijstraat, tegenover het pand waar voor lange tijd de V&D heeft gezeten. Vlak achter ons is de grote QPark parkeergarage. Als je vanaf het Marktplein naar de Emmasingel loopt, kom je onze winkel aan de rechterkant tegen. Loop ons niet voorbij!

Tot ziens,

Frank en collega’s – Handyman Eindhoven Centrum

Openingstijden

  1. Maandag 13:00 - 18:00
  2. Dinsdag 09:30 - 18:00
  3. Woensdag 09:30 - 18:00
  4. Donderdag 09:30 - 18:00
  5. Vrijdag 09:30 - 20:30
  6. Zaterdag 09:30 - 17:00
  7. Zondag gesloten