Handyman Groningen-Centrum

  + Mijn Winkel

Adresgegevens

Oude Ebbingestraat 52
9712 HL Groningen
Bel ons op: 050 - 312 72 98
E-mail: groningen@handyman.nl

Routebeschrijving
Mail deze vestiging

Winkel in beeld

Betrouwbare leverancier van onderdelen

Bijzondere services bij Handyman Groningen:

 

Handyman Groningen is al meer dan 42 jaar jouw betrouwbare leverancier van onderdelen en accessoires voor elektrisch huishoudelijke apparatuur. Wij bestaan sinds 1974 en zijn daarmee het oudste Handyman filiaal van Nederland! Een bijzonder "weetje" over onze winkel is dat het sinds 1974 wordt gerund door de familie Meijer. De filiaalhouder, Harry, begon in 1980 bij zijn ouders in de zaak. Ook zijn broer heeft 30 jaar in de winkel gewerkt en Harry’s zoon werkte er 8 jaar. Door veel aandacht en persoonlijke interesse te hebben in het verhaal van de klant heeft onze winkel een grote vaste klantenkring opgebouwd. Wij houden erg van de "Groningse" mentaliteit die hier heerst.

We kunnen meer dan 1 miljoen onderdelen voor huishoudelijke apparaten voor je bestellen. Daarnaast vind je bij ons onderdelenhuis onder meer:

Je kunt bij ons terecht met vragen over problemen van alle apparaten in huis waar een stekker aan zit. En hebben we geen oplossing voor het probleem, dan zoeken we naar een oplossing! Het oplossen/beantwoorden van alle problemen/vragen waar klanten mee komen, geeft ons veel voldoening. Vooral als iets lukt wat eerst niet mogelijk leek… De diversiteit van elke dag maakt ons werk zo leuk: geen dag is hetzelfde.

Handyman Groningen is makkelijk te vinden: wij zitten in het centrum, precies in het midden van de Oude Ebbingestraat en op de hoek met de Butjesstraat. Vanaf onze stoep heb je een prachtig uitzicht op de Martinitoren. Op slechts 100 meter van de winkel kun je (betaald) parkeren. Ons filiaal is een stuk groter dan de gemiddelde Handyman winkel en hangt vol met handige producten.

Is je koffiemachine kapot gegaan, zit je zonder inktcartridges of zoek je een nieuwe stofzuigerborstel? Kom gerust langs in onze onderdelenwinkel, stuur een e-mail of bel ons. Handyman Groningen is rechtstreeks bereikbaar op 050 - 312 72 98. Wij zijn zes dagen per week geopend. Onze deskundige medewerkers helpen je graag!

 

Hartelijke groet,

Harry en collega’s – Handyman Groningen

Openingstijden

  1. Maandag gesloten
  2. Dinsdag gesloten
  3. Woensdag gesloten
  4. Donderdag 09:00 - 17:30
  5. Vrijdag 09:00 - 16:00
  6. Zaterdag 09:00 - 17:00
  7. Zondag gesloten