Handyman Hoogvliet

  + Mijn Winkel

Adresgegevens

Middenbaan noord 188
3191 EL Hoogvliet
Bel ons op: 010 - 438 78 38
E-mail: hoogvliet@handyman.nl

Routebeschrijving
Mail deze vestiging

UPS

Winkel in beeld

Dé onderdelenwinkel in Hoogvliet

Bijzondere services bij Handyman Hoogvliet:

Heb je vragen? Je kunt ons nu ook via Whatsapp bereiken. Klik op onderstaand logo om een Whatsapp gesprek te starten.

Handyman Hoogvliet aan de Middenbaan-Noord is al ruim 27 jaar bekend als oplosser voor bijna alle huishoudelijke apparaten met een stekker. In de winkel hebben wij een ruim assortiment aan batterijen, verlichting, multimedia, stofzuigerzakken en stofzuigeronderdelen. Maar ook hebben we een zeer groot assortiment aan printer cartridges van vrijwel alle grote merken zoals HP, Canon, Epson en Brother. Naast een breed assortiment aan originele cartridges hebben wij voor vrijwel iedere printer een goedkoper alternatief in de vorm van een huismerk. Met onze huismerk cartridges print je meer pagina's en ben je ook nog eens voordeliger uit.

Tip: neem altijd je lege/oude cartridges mee naar de winkel en ontvang direct korting op je nieuwe cartridges. Maar wil je net als wij de natuur in Zuid Holland een klein beetje steunen dan kunnen wij de korting ook doneren aan de Zuid Hollandse Landschappen.

Ben je meer op zoek naar onderdelen voor je huishoudelijke apparaat? Ook dit is mogelijk. Met het merk en typenummer van jouw apparaat kunnen wij het juiste onderdeel voor je vinden en bespaar je veel geld voor een nieuw apparaat.
 

Extra service bij Handyman Hoogvliet:

 • Sleutelservice: de enige Handyman in Zuid-Holland kan jou ook helpen aan een reserve sleutel voor bijvoorbeeld je huis, schuur, garage, tuinhek, boot of caravan. Maar ben je meer op zoek naar een nieuw cilinder, hangslot, kluis, geldkistje of toch liever een leuke sleutelhanger? Wij hebben in de winkel een ruime keus.

 • Horloge of autosleutel service: staat je horloge stil of gaat de auto steeds moeilijker open met de afstandbediening? Wij vervangen de batterijen van zowel horloges, autosleutels of andere afstandsbedieningen.

 • Printerservice: koop je bij ons een printer maar zie je op tegen het installeren? Maak dan een afspraak met ons en wij komen de printer bij je thuis installeren en gaan pas weg als alles werkt. Wij kunnen eventueel ook je oude printer meenemen en deze milieu vriendelijk afvoeren.

 • Stofzuigerservice: heb je problemen met je stofzuiger? Zuigt hij niet goed? Of is bijvoorbeeld de slang kapot. Veel problemen aan de stofzuiger kunnen wij direct in de winkel verhelpen. Grotere reparaties zijn (meestal) binnen 24 uur klaar.

 • Stomerijservice: Nette pakken, jassen, grote lakens of gewoon geen zin of tijd om de was te doen? Kom langs bij Handyman Hoogvliet en wij laten het reinigen bij een professionele stomerij.
   

Heb je een vraag? Of heb je goed advies nodig? Dan zien we je graag terug in onze winkel. Wij helpen je graag aan het juiste antwoord. En schroom niet... geen vraag is te gek!

Graag tot ziens bij Handyman Hoogvliet!
Riccardo

Openingstijden

 1. Maandag 09:00 - 17:30
 2. Dinsdag 09:00 - 17:30
 3. Woensdag 09:00 - 17:30
 4. Donderdag 09:00 - 17:30
 5. Vrijdag 09:00 - 20:00
 6. Zaterdag 09:00 - 17:00
 7. Zondag gesloten