Handyman Nijmegen-Centrum

  + Mijn Winkel

Adresgegevens

Plein 1944 10
6511 JB Nijmegen-Centrum
Bel ons op: 024 - 360 11 33
E-mail: nijmegen@handyman.nl

Routebeschrijving
Mail deze vestiging

Winkel in beeld

Laat je verbazen in onze winkel in Nijmegen

Bijzondere services bij Handyman Nijmegen-Centrum:


De handigste winkel fan Nimwege! Alles wuir ien huus 'n stekker aon sit duir hebbe wij de onderdele fan. Wij sien de speciaolist op 't gebied fan o.a. ienktpatrone, stofsakke, batteriee, lampe en nog feul meer... Laot u ferbaose ien de handigste winkel fan nimwege, u bin fan herte welkom!

Wij heten je van harte welkom in de handigste winkel van Nijmegen!

Bij het Handyman onderdelenhuis vind je onderdelen en benodigdheden voor bijna alle apparaten met een stekker, alles onder één dak. Daarin zijn wij uniek. Als wij onverhoopt een onderdeel niet in onze winkel klaar hebben liggen voor jou, dan gaan we dat speciaal bestellen. Via onze leveranciers kunnen we meer dan 1 miljoenen bestellen. Ben jij op zoek naar een onderdeel dat je nergens anders hebt kunnen vinden? Heb je een vraag over problemen met een huishoudelijk apparaat? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Als je in onze winkel staat, zal het je direct opvallen dat we veel inktcartridges en stofzuigerzakken hebben, maar we hebben nog veel meer. Enkele voorbeelden:

Dat zijn allemaal hele handige producten natuurlijk. Wat extra handig is aan Handyman, is de service. Wij nemen de problemen van de klant altijd serieus en luisteren goed naar jouw verhaal en zetten onze expertise in om jou te helpen. Wij doen ook niet moeilijk over ruilen of retourneren, want wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden klanten zijn. We zien je graag met een glimlach weggaan én met een glimlach weer terugkomen, als één van onze vaste klanten.

In het centrum van Nijmegen is het elke week koopzondag en daar doen wij met plezier aan mee. Dat betekent dat ons onderdelenhuis zeven dagen in de week open is. Op donderdagen is het bovendien koopavond en zijn we extra lang geopend; wij staan tot 20:00 paraat om jou te helpen. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op 024 - 360 11 33. Ook via de email beantwoorden we graag jouw vragen. Stuur je email naar nijmegen@handyman.nl.

In de buurt van de winkel zitten meerdere parkeergarages. Kun je ons niet vinden? We zitten aan het Plein 1944. Voor de deur is de ingang van de ondergrondse fietsenstalling. Aan de overkant van ons onderdelenhuis zit de Primark. Kom even bij ons langs, voordat je tussen al die leuke koopjes verdwaalt. Wij hebben namelijk ook scherpe prijzen en aanbiedingen. Zo krijg je bij aankoop van nieuwe cartridges een retourvergoeding voor de lege cartridges en krijg je bij een setje inktpatronen ook nog eens een pak printpapier cadeau. In ons assortiment hebben we artikelen van A-merken als Philips en Miele en de voordelige huismerken weCare en Scanpart. Keuze zat. Laat je verbazen in onze onderdelenwinkel. 

Hoaje!

Vriendelijke groeten,

Handyman Nijmegen

Openingstijden

  1. Maandag 13:00 - 18:00
  2. Dinsdag 09:30 - 17:00
  3. Woensdag 09:30 - 18:00
  4. Donderdag 09:30 - 18:00
  5. Vrijdag 09:30 - 18:00
  6. Zaterdag 09:30 - 17:00
  7. Zondag gesloten